Monday, September 24, 2012

KERJA KOSONG SPA 2012 : 95 KEKOSONGAN SEBELUM 7 OKTOBER 2012

sumber info bergambar: Portal SPA

Salam my readers,
Entri ringkas saja. Walaupun belum pernah lagi dipanggil dari SPA ni, sabar saja la kan. Tak boleh mengeluh ba kan? Lets pray & berusaha. So, jom member-member menganggur yang seangkatan dengan saya, mari update dan mohon kerja kosong di SPA beramai-ramai.

Update terkini kekosongan jawatan: Pegawai Penyelidik Gred Q41, Pegawai Sains Gred C41, Pembantu Perhubungan Perusahaan Gred S17, Pembantu Hal Ehwal Islam S17, Pembantu Penilaian Gred W17, Pengajar Membalak Gred S17. Tarikh tutup permohonan baru adalah sebelum atau pada 7 Oktober 2012 (Ahad) jam 11:59 malam.

Jom terjah ------.>  http://www.spa.gov.my/

Ads Text:

TAG: KERJA KOSONG 2012, KERJA KOSONG KERAJAAN 2012, JOB VACANCY 2012, KERJAYA, KERJA KOSONG SPA 2012, PORTAL SPA, MOHON KERJA KOSONG

Anda sedang membaca artikel KERJA KOSONG SPA 2012 : 95 KEKOSONGAN SEBELUM 7 OKTOBER 2012 dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/09/kerja-kosong-spa-2012-95-kekosongan.html
Semoga artikel KERJA KOSONG SPA 2012 : 95 KEKOSONGAN SEBELUM 7 OKTOBER 2012 ini dapat memberi manfaat untuk semua.

10 COMMENTS:

Anum said...

mohon cepat semua

Sue-Rya Qistina said...

semoga dipermudahkan segalanya ya. all the best! :)

Mooniqueen said...

Thanks for the info...

ayut said...

ada apply pengawai sains...tp tu la..rezeki lom sampai lg :)

Dkna Abza said...

kalau rezeki boleh dapat... kosong pon tak banyakk..susah nak masuk kerja kerajaan sekarang nie.

zila manaf said...

terjahhh!!

faridah nazurah said...

kak.. saya pun xbernasib baik lagi nak dpt panggilan SPA.. kakak saya je yg senang dpt SPA ni 3 tahun lepas. sekali je dia mohon sampai dpt 1 jawatan pembantu tadbir dan 1 lagi tawaran belajar nursing. tapi akak sy pilih belajar nursing.. bertuah kan dia?

Dunia Wilma said...

Jom apply ramai2 ^_^

eva said...

mek pernah apply 2 kali tp xda.. xpa.. nektok mek suka ngn keja mek.. hehe.. n tggu abis blaja bok ngga gne tuka keja x.. yobih bila pkr suka gk ngaja miak.. xpenin palak bekerja ngn org besar haha

siti said...

salam semua..saya pernah ulu ujian bertulis untuk jawatan pegawai penguatkuasa N41 pada tahun 2010..masa tu sgt excited sbb 1st time berjaya sebab byk kali dah amik test...tunggu untuk dipanggil ke ujian fizikal dan kecergasan..tp sampai sekarang tidak ada kabar berita..xde rezeki saya..:)