Tuesday, September 11, 2012

JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG!

Klik Banner atau Blog Bicara Mak Dara untuk sertainya dan dapatkan maklumat lanjut :)
(segmen expired: sebelum jam 6 petang, 11.09.12)

Salam my readers,
Jom naikkan trafik blog !! Uishh kita bukanlah gila trafik yaaa..cuba berfikiran positif. Semenjak dua menjak ni dah jarang update blog dan dah jarang blogwalking, entah-entah kawan-kawan lama pun dah terlupa dengan kewujudan blog ni huhu. So, dengan cara ni mungkin boleh kembalikan nostalgia lama dalam berblogging. Tak faham eh? Abaikan. Hope boleh kenal blogger-blogger baru yang tak pernah kenal sebelum ni, nak luaskan kaki blog ni. Awwww..

Untuk memenuhi syarat segmen kali ni, saya perkenalkan serba sedikit tentang blog ni *drumroll*
  • Nama blog ni Suterakasihyann
  • "Sharing is Caring is Loving is Sweet", blog punya description
  • Birthday blog on December 2008
  • Blog ni ibarat rojak, macam-macam ada. Tidak spesifik. Boleh godek-godek di blog archive untuk nak kenal lebih mendalam tentang blog ni atau pendek kata, nak kenal owner blog ni macam mana. Lol.

Thats all from me..happy blogging, happy blogwalking, happykan diri...ahhaaa :)

TAG: SEGMEN BLOG, BLOG BICARA MAK DARA, CARA NAIKKAN TRAFIK, TIPS BLOG, AKTIVITI BLOGGER, TIPS TINGKATKAN TRAFIK BLOG, CARA BUAT BLOG

Anda sedang membaca artikel JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG! dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Semoga artikel JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

42 COMMENTS:

Anum said...

jom2

~AmyLiana86~ said...

lepas ni jgn sunyi2 lagi ek yann..hehe

Yana Aina said...

dari segmen sama .. dtg melawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

itmeMawarPutih said...

Join segmen yg sama... :)

♥♥szumika sakni♥♥ said...

datang dri segmen yg sama huhu


http://szumikasakni.blogspot.com/2012/09/jom-naikan-trafik-blog.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

Mari kembalikan zaman kegemilangan.. Hahaha

nabilah_2908 said...

betul la...dah kurang update..kadang2 paksa diri...nak blogwalking pun tgk time..kalau free baru jalan2..tu pun bape kera blog je..

dah tak meriah macam dulu... :)

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

Wilma said...

Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama :-)
Good luck ^_^

puteri kasih said...

selamat bersegmen...tak sempat pun nak join...huhu

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini...

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

miz ruha said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kesuma Angsana said...

salam kenal dari segmen yag sama & KA dh follow juga ye 1740

mumui said...

hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

mumui said...

hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

FiZ said...

tak sempat nak join..huhu..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Mooniqueen said...

Salam ziarah Dari Blog Mak Dara...


Follow sini..

bermula disini said...

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

CikLily Putih said...

datanG dari bloG mak dara

http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Amarul Samsudin said...

hai..salam perkenalan awk..=)

saya dtng nk balas knjungan awk nie..

soalan awk dh sya jwb..terima kasih sudi brtnye..x rmai yg prasan psal 'ml' tue...hehe

mumui said...

hi.. mui singgah sini juga.. :)

Si Matatajam said...

Balas Kunjungan Dan follow sini..

nurun nasuha said...

pembalasan kunjungan :)
http://chuachowder.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html#comment-form

Mr. Firdaus Windey said...

hai suterakasih.. sy datang membalas kunjungan,, tq

http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

izan mama mia said...

singgah dr segmen yg sama..salam kenal

Al-Fathcom said...

Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kharisma said...

singgah mencari sahabat...

Rawlins byRawlins said...

Singgah melayan blog nie..
Hye

Che Rosliza Che mat said...

dari segmen yg sama terjah sini..

FaLya said...

membalas kunjuungan dri segmen sama..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Nor Salmi said...

Balas kunjungan..

AsmarArafad said...

done follow here
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Sue-Rya Qistina said...

salam. dtg sini membalas kunjungan. sudi2kanlah ke blog saya

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Sue-Rya Qistina said...

saya dtg membalas kunjungan :)

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com