Wednesday, September 26, 2012

CINTA BUTTERFLY - SHORTFILM PALING SWEET

Salam my readers,
Alahaiiii sweetnya shortfilm Cinta Butterfly ni..Jumpa masa tengah FBwalking tadi ada orang share. Tak tau nak kata apa dah betapa comelnya storyline shortfilm ni dengan lagunya yang best hehe. Walaupun tak kenal empunya diri, nak juga ucapkan tahniah kepada kedua-dua pengantin, saya doakan kamu semoga sentiasa diberkati Allah Taala dan bahagia hinga ke syurga, Insya'Allah..ameen. Two words for this shortfilm, SOMEL=AWESOME+COMEL !!!

Cinta Butterfly | Nazuha & Taqiuddin
sumber: SINI 
Cinta Butterfly!
ShortFilm yang ditayangkan semasa Majlis Persandingan mereka. Semoga cinta mereka berkekalan smpai syurga... Ameen

Pelakon-
Nazuha & Taqiuddin

Skrip: CST Breed + (Skrip AAC)
Pembantu Pengarah: Rizal & Zulfadhli
Pengarah: Rifaiee Omar
Producer: CST Breed & CST Production

Credit :Gayat Footage
Song credit to :
Sherina - Jalan Cinta
Melly goeslaw ft. andhika pratama - Butterfly


Ads Text
NOTA KAKI: Nak berangan sebelum bobok, goodniite!

TAG: SHORTFILM WEDDING CEREMONY, CINTA BUTTERFLY, BEST SHORTFILM 2012, VIDEO WEDDING AWESOME, VIDEO WEDDING BEST, CST BREED, CST PRODUCTION, SWEET VIDEO, VIDEOGRAFI WEDDING, BEST WEDDING VIDEOGRAPHY 2012

Anda sedang membaca artikel CINTA BUTTERFLY - SHORTFILM PALING SWEET dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/09/cinta-butterfly-shortfilm-paling-sweet.html
Semoga artikel CINTA BUTTERFLY - SHORTFILM PALING SWEET ini dapat memberi manfaat untuk semua.

3 COMMENTS:

Myra Jay said...

Nak kena layan la balik rumah nanti..

Baca pun dah rasa 'sweetnya'..heheee

Dkna Abza said...

SOMEL=AWESOME+COMEL !!! ...

hehehee...dkna terbaca SEWEL tadi :p

Nisa said...

Assalamualaykum. I'm just visiting your blog today for the first time (for today) and it is lovely! Tapi terlalu berat, kenapa ya?...