Saturday, September 29, 2012

CHURP CHURP : CARA JANA DUIT POKET ESPECIALLY BUAT PENGANGGUR BERTAULIAH (EARN MORE MONEY WITH CHURP CHURP)

29.09.2012: earning beberapa hari selepas mendaftar dan berkongsi iklan oleh Churp Churp
klik di SINI untuk daftar Churp-Churp

Churp Churp tu apa? What is Churp Churp
Churp Churp adalah satu komuniti bagi individu yang gemar bersosial network, sama seperti kamu dan saya hehe. Antara beberapa perkara yang boleh dilakukan di Churp Churp:
- Dapatkan ganjaran tunai untuk berkongsi mesej jenama.
- Cari apa yang orang suka baca atau cari di Internet.
- Jadilah sebahagian daripada komuniti hebat dan bertemu rakan-rakan baru !!

Churp Churp is a community for people who live and breathe social media, just like you! Here are some of the things you can do at Churp Churp:
- Get cash rewards for sharing brand messages.
- Discover what people are reading or watching on the Internet.
- Be part of an awesome community and meet like-minded friends.

Boleh tak saya join Churp Churp? Can I join Churp Churp?
Mestilah boleh !! Kamu boleh menyertai Churp Churp selagi kamu adalah pengguna yang menggunakan mana-mana salah satu platform media sosial di internet. Kebanyakan Churpers mempunyai akaun Facebook atau Twitter (atau kedua-duanya), tetapi anda juga boleh berkongsi mesej jenama melalui media sosial platform lain yang anda gunakan, contohnya: blog, 'instant messaging clients' dan banyak lagi. Menggunakan lebih banyak paltform media sosial bermakna kamu mempunyai lebih banyak cara untuk berkongsi mesej jenama, yang seterusnya beroleh lebih banyak ganjaran!

Of course, you can join Churp Churp as long as you are a user of any one of the many social media platforms around. Most Churpers have a Facebook or Twitter account (or both), but you can also share brand messages via other social media platforms you are using, e.g: blogs, instant messaging clients and so much more. Using more social media platforms means that you have more ways to share brand messages, which in turn means more rewards!

Macam mana nak guna Churp Churp ni? How does Churp Churp work?
- Kongsikan mesej dari barangan berjenama (iklan) dan mendapat ganjaran tunai
- Cari (dan berkongsi) barangan2 dan trend terbaru di Internet
- Dapatkan maklumat terkini dalam komuniti Churp Churp

- Share brand messages and get cash rewards
- Discover (and share) cool stuff and the latest trends on the Internet
- Get updates on the latest happenings in the Churp Churp community

Macam mana nak daftar Churp Churp? How do I start using Churp Churp?
Mendaftar Churp Churp senang saja, seperti ABC! Kamu memilih untuk mendaftar menggunakan akaun Facebook atau Twitter. Selepas itu, hanya ikut arahan yang diberikan dan kamu secara rasmi digelar Churper!! Klik di SINI untuk daftar Churp Churp secara PERCUMA!!

Signing up for Churp Churp is easy, just like ABC! You may choose to sign up using your Facebook or Twitter account. After that, simply follow the instructions given and you are officially a Churper! Click here to sign up and start.

TAG: CHURP CHURP, CARA DAFTAR CHURP CHURP, CARA JANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET, EARN MONEY VIA INTERNET, KONGSI IKLAN DAPAT DUIT

Anda sedang membaca artikel CHURP CHURP : CARA JANA DUIT POKET ESPECIALLY BUAT PENGANGGUR BERTAULIAH (EARN MORE MONEY WITH CHURP CHURP) dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/09/churp-churp-cara-jana-duit-poket.html
Semoga artikel CHURP CHURP : CARA JANA DUIT POKET ESPECIALLY BUAT PENGANGGUR BERTAULIAH (EARN MORE MONEY WITH CHURP CHURP) ini dapat memberi manfaat untuk semua.

19 COMMENTS:

Myra Jay said...

Akak punya churp2 lambat benar nak bertambah, mungkin strategi kurang kot :)


p/s: Betul ke tak sampai? Akak pos sekali dengan kad Raya, nanti Yann bg alamat lain@ sekali lagi na, akak guna alamat yg Airport tu la.

puteri kasih said...

dah lama puteri sign up..tapi tak aktif sgt..kena aktifkan semula :)

wahida said...

kesian kat aku sbb takde fesbuk ngan twitter...hehe...

~AmyLiana86~ said...

chaiyok3 yunk..teruskan usaha..hehe

hafiz hafizol said...

jgn lupa tekan iklan churp churp saya hahahaha =p

Kancil 8349 said...

belum mendaftar lagi...hehehe

faridah nazurah said...

sy dah ada churp2.. best.. tapi sekarang dah susah nak share iklan sebab busy yg teramat sgt

Afasz said...

sy ada cek churp churp , tp lupa letak mana. jom join says, lagi laju

Nur Azila said...

bila duit dah kuar,, jgn lupa belanja makan.. jheheh

Nisa said...

I will start doing this whenever I get my free-time.

man yusoef said...

ha ah, kalau dapat campaign assignmen tu memang cepat jek naik...

Dunia Wilma said...

Wilma belum daftar lagi ^_^
Good luck Sis ^_^
Semoga terus berjaya...

chemay said...

chemay dah setahun lebih dah berchurp2 ni rasanya,
tapi ada rm2 je dalam akaun.
hehe
:P

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Nasuha said...

sy siarkn iklan says. tp smpai skrg tak naik2 :(.

tia sayangdia said...

assalammualaikum kak :)

wisata outbound malang said...


Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

eva said...

hai cantek hehehe. kmk da juak churp2 tp xpande pake.. xpande mok iklan kan.. ne x duit x byk haha

man said...

Dah daftar tapi xbuka2 lepas 2