Tuesday, July 03, 2012

TELEKUNG TRAVEL COTTON CANTIK DAN MURAH


Salam & hello my readers,
Lamanya putus cinta dengan blog. Agak sibuk semenjak akhir-akhir ni, kadang-kadang kalau orang Sabah bilang, 'trep-trep busy' haha. Tapi betul la, memang tiada masa dengan blog sebelum ni, at least pun dapat bersosial network via facebook, twitter, tumblr & instagram (search suterakasihyann yaaa kalau nak follow hehe) saja. Ok, cut the story. Sebelum ni pernah mention pasal TELEKUNG TRAVEL CANTIK yang dijual oleh blogshop Hijup.com. Thanks kepada para komentar yang bagi feedback kepada pertanyaan saya, especially to Hanie Dew sebab recommend kan blog Iman's Collection. Akhirnya, saya dah ada Telekung Travel Cotton Pink macam dalam gambar di atas ni hehe. Thanks to owner Iman's Collection sebab bagi good service.

Puas saya dengan member google nak cari blogshop jual telekung travel jenis kain cotton yang termurah dan berkualiti. Mostly jual yang jenis kain satin yang ringan tu. Nasib baik Hanie Dew recommend kan blog Iman's Collection, tu pun nasib baik stock. Nak cari kat facebook pun tak boleh, sebab kat office tak dapat nak akses facebook. Apa-apa pun, kalau berminat boleh google sendiri hehe. Ndak bah, kamu boleh try hubungi blogshop Iman's Collection, manatau ada stok baru kan? hehe.

Telekung Travel Cotton, mudah dibawa ke mana saja, boleh solat di mana saja.
Selamat menunaikan solat :)

sumber gambar : Iman's Collection

UPDATE: Kalau berminat nak beli Telekung Travel, boleh contact di

|
|
|
v


Tag: BLOG JUAL TELEKUNG, JUAL TELEKUNG, MINI TELEKUNG, TELEKUNG CANTIK, TELEKUNG COTTON, TELEKUNG TRAVEL, TELEKUNG PINK COTTON, TELEKUNG TRAVEL MURAH

Anda sedang membaca artikel TELEKUNG TRAVEL COTTON CANTIK DAN MURAH dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/07/telekung-travel-cotton-cantik-dan-murah.html
Semoga artikel TELEKUNG TRAVEL COTTON CANTIK DAN MURAH ini dapat memberi manfaat untuk semua.

16 COMMENTS:

faridah nazurah said...

hehehe mulanya ingat gambar beg yg akak upload tu handbag.. rupanya beg telekung... huhu pernah gak nampak telekung mcm ni.. dkat jln TAR.. kalau dkt kajang ni pun ada, tp susah sikit nak cari.. kalau xsilap ada kat PKNS.. tp mahal..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikk..

J.Syazwana said...

eh eh same dengan telekung travel cotton saye. kaler pink jugak. beg pon same. hehehe. cotton lagi best kan dari satin sebab satin nipis sangat. huhuhu

Ardini Humaira said...

wahhh cantik :)

eva said...

aok eyh mun satin licin ilak.. nyaman gk cotton.. sejok gk.. tebal.. xnampak bayangan bdn kta..

ILA HonEyBuNNy said...

so nice n simple...

kejap nak tgk blog tu..hehe

L said...

huhuhu...=) comel..

ain dzaya said...

bila telekung dah lawa..moga2 solat pun lawa jugak..

kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

AmirFX said...

Aok bah.. Lama bah kitak sik update.. haha.. :p

xila riston said...

nak beli!!

Jue said...

sama la kita Yan trep trep busy hihi

aku folo ko kat fb slalunye sbb aku xde instagram hihi

ZulyKurus said...

http://koleksiazmuslimah.blogspot.com/2012/03/telekung-travel-material-cotton.html

.izzati liyana. said...

jarang tak kain dia? selalu tengok measurement dia macam pendek je kain dia. boleh terselak nampak kaki tak?

Zara Sofea said...

Telekung travel murah n cantik? Cuba tgk facebook telekung travel sharzlin.

redbutterfly said...

Hi, sy try tgk Imans collection tu tp blog xditemui...ingat lg x link dia plez plez

.::: Princess MOMOY :::. said...

saya pun tgah mencari yg jenis cotton
ramai yg jual lyrca saya x suka sbb melekap