Wednesday, July 11, 2012

CANON DSLR MODEL EOS 1000D UNTUK DIJUAL


Second hand Canon DSLR EOS 1000D
- Included Camera body
- Charger
- USB Cable
- Lens cover
- Camera beg

Sebab mahu jual :
Mahu beli camera yang lebih kecil dan mudah dibawa ke mana sahaja.

Add. info:
Camera ini baru setahun guna dan jarang-jarang diguna
First hand owner lady :)

Serious buyer only!!

*UPDATE 13 JULY 2012
SOLD OUT :)

Anda sedang membaca artikel CANON DSLR MODEL EOS 1000D UNTUK DIJUAL dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/07/canon-dslr-model-eos-1000d-untuk-dijual.html
Semoga artikel CANON DSLR MODEL EOS 1000D UNTUK DIJUAL ini dapat memberi manfaat untuk semua.

12 COMMENTS:

khairul akmal bin azman said...

nasib bajet lari..
tidak gua da sebat da barang ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hrga letak berapa ni? saje nak tau =)

Anum said...

wow kalau ada rezeki lebih nak je anum sambar

Afasz said...

sy baru angkat satu kamera... huhu ...

Edy Fee said...

wah tak sayang ke nak jual..baru lg tu

ABU said...

sib bik aku sudah ada.. kalau tidak blh rembat ni hehehe

Adylia Qarissa said...

sayangnya jual...huhuu... :(

TF said...

teringin jugak nak beli satu kamera nie..bajet xcukup lagi..huhu..

sue perbs.. said...

mahal ke DSLR scond hand ni? teringin nk bli tp tk ckup duit lg..

eva said...

hmmm.. mun kmk ada talent amik gamba nang mok beli.. mek xda talent huhuh.. suka ngga jak.. hehe

alif haris said...

bg diskaun 100% ,, hahaha

man said...

berapa harga dia...hehehe