Wednesday, June 20, 2012

#WW 53: TUTUP AIB ORANG

sumber: Gambar di Facebook

read more at : KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

Anda sedang membaca artikel #WW 53: TUTUP AIB ORANG dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/06/ww-53-tutup-aib-orang.html
Semoga artikel #WW 53: TUTUP AIB ORANG ini dapat memberi manfaat untuk semua.

15 COMMENTS:

ayut said...

btul tu..insya Allah akan dijaga. :)

chemay said...

semoga kita terhindar dari menyebarkan aib orang.
aamiin.
:)

Myra Jay said...

Peringatan untuk diri sendiri :)
Thanks dear..

Ardini Humaira said...

sama2 kita elakkan :)

eva said...

yalah benda tok mena2 mok jaga.. agik2 dlm sosial nak ow.. suma mok dkongsi.. even xda niat tp mcm mengaibkan.. just cuba kta bayang kan mun org tayang gamba kta yg boleh mndtgkan malu huhu..


hhhehe.. soh menteri ajak korean g perform kat sabah.. mun x g ctok hahaha.

RazFiRa said...

orait! say no to mengaibkan org lain! :)

Cik Anita said...

salam.

nice info.. tapi terkadang tak sedar akan benda semua tu mengaibkan org lain. thanks atas peringatan.

:)

wahida said...

semoga kita menjaga aib sesama Islam...

TF said...

insyallah...sama-sama muhasabah diri...

Bui Junaidi said...

YALAH..HUHUHU..HARAP2 KITA X CMYA

iPai said...

kadang2 tak aware pon pasal ni .. so kene sgt jaga2

ABU said...

kongsi dalam blog la paling siuk.. blh dapat banyk trfik.. boleh dapat banyak duit.. jual keaiban orng lain.. ramai yg macam tu kan..hehehe

Hanie Dew said...

kann...kadang terlebih excited nak share jadi tak terfikir akibatnya.

Muhammad Ezzuddean said...

Insy'Allah~

Muhammad Ezzuddean said...

Insy'Allah~