Tuesday, June 05, 2012

ANAK NIA RAMADHANI DAN ARDIE BAKRIE, COMELNYA !!

sumber gambar : Carian Google
Salam dan hello my readers,
Apa khabar? Lamanya tak blogging. Minggu lepas bercuti di Keningau. Siapa ada follow my instagram dan tumblr, konfemlah bosan nampak di newsfeed tak habis-habis saya post gambar haha. Nanti kongsikan di sini pulak ya?.

Masih ingat sinetron Bawang Merah Bawang Putih? Favourite sinetron dulu-dulu yaa. Sangat popular masa zaman remaja hehe. Walaupun Bawang Merah, watak yang dilakonkan oleh Nia Ramadhani tu agak jahat tapi tetap jugak suka tengok dia sebab sangat cantik. Bawang Putih pulak, watak yang dipegang oleh Revalina S Temat. Baru-baru ni pada 2hb Jun 2012, Nia Ramadhani selamat melahirkan bayi perempuannya yang diberi nama Mikhayla Zalindra Bakrie seberat 3kg. Wahhh comelnya nama, secomel dirinya. Suami Nia Ramadhani, Ardie Bakrie sangat teruja. Ayah mana yang tak teruja kan?

sumber gambar: lulu-pages.blogspot.com, hotdetik.com, wowberita.org dan carian google

Tag: NIA RAMADHANI, ARDIE BAKHRI, SUAMI NIA RAMADHANI, NIA RAMADHANI MENGANDUNG, ANAK NIA RAMADHANI, GAMBAR ANAK NIA RAMADHANI, BABY BAWANG MERAH, SINETRON BAWANG MERAH BAWANG PUTIH, MIKHAYLA ZALINDRA BAKRIE

Anda sedang membaca artikel ANAK NIA RAMADHANI DAN ARDIE BAKRIE, COMELNYA !! dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/06/anak-nia-ramadhani-dan-ardie-bakrie.html
Semoga artikel ANAK NIA RAMADHANI DAN ARDIE BAKRIE, COMELNYA !! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

15 COMMENTS:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comelnya..

Anum said...

cutenya

ejulz said...

comel.. :)

Bui Junaidi said...

MANCUNG JAK IDUNGNYA..CONFEM KACAK DH BESAR..

Sally Yatiey said...

Comelnya anak Nia Ramadhani ^_^

Hafizin Jamil said...

sebenarnya tengah frust sebab nia kawen dengan orang lain.tapi skang boleh anak plak..hurmmm...haha

xila riston said...

weee comel gilerrrrr...gewam!

muhsin.aminudin said...

harap dah ada anak tu, kurang sikit sosialnya

WarungKopiKlangz

chemay said...

tiba2 rasa teringin nak ada baby sendiri pulakk.
hhehe
:P

Yatie Awang said...

ye lah...comel

eva said...

aok eyh lam crita indon even nya jaek tetap kck rupanya.. nya rya pregnant muka gik kck juak.. best da jak..

RazFiRa said...

kiut mcm mak die gak ;)

ain dzaya said...

nia mmg cantik..ank lagilah comel :">>


ain jamin barang ni mampu buat orang ketagih

Hanie Dew said...

kompem lawa giless.....kannn...

Adylia Qarissa said...

comeynya budak tecik nie!