Tuesday, May 15, 2012

YOU ARE NUMBER ONE FOR ME

sumber gambar: carian google
Salam dan hello my readers,
Maaf terlalu sibuk buat masa terdekat ni huhu. Rindu blog. Apapun, hargai ibu kamu. Jangan sakiti hati ibu kamu. Minta Maaf selagi ada peluang. Jangan menyesal sebelum terlewat. Selamat Hari Ibu buat mak tersayang, buat mak seluruh dunia. Ikut niat masing-masing. Hari-hari pun hari ibu. Setiap masa kita boleh doakan ibu dan ayah kita. Tapi tak salah bagi saya kalau nak ucapkan untuk mereka dengan niat menjadikan hari itu hari yang istimewa buat diri mereka. Niat kita hanya untuk gembirakan hati mereka. Mak, selamat hari ibu. Ampun maaf atas segala salah silap anakmu. Love you mak !
sumber: http://youtu.be/f4J7-WR1QOY

I was a foolish little child
Crazy things I used to do
And all the pain I put you through
Mama now I'm here for you
For all the times I made you cry
The days I told you lies
Now it's time for you to rise
For all the things you sacrificed

Oh, if I could turn back time rewind
If I could make it undone
I swear that I would
I would make it up to you
Mum I'm all grown up now
It's a brand new day
I'd like to put a smile on your face every day
Mum I'm all grown up now
And it's not too late
I'd like to put a smile on your face every day

And now I finally understand
Your famous line
About the day I'd face in time
'Cause now I've got a child of mine
And even though I was so bad
I've learned so much from you
Now I'm trying to do it too
Love my kid the way you do

You know you are the number one for me
Oh, oh, number one for me
There's no one in this world that can take your place
Oh, I'm sorry for ever taking you for granted, ooh
I will use every chance I get
To make you smile, whenever I'm around you
Now I will try to love you like you love me
Only God knows how much you mean to me

You know you are the number one for me
Oh, oh, number one for me

Lirik Lagu Terbaru Maher Zain - Number One for Me (Mother)
sumber gambar: karyanet.com.my

Tag : Doa Untuk Ibu Bapa, Doa Seorang Anak, Number One For Me, Maher Zain, Lirik Lagu Maher Zain, Lirik Lagu Number One For Me, Video Number One For Me Maher Zain, Sayang Mak, Selamat Hari Ibu

must read ---> NASIHAT DAN KATA-KATA SEMANGAT UNTUK ANAK SULUNG

Anda sedang membaca artikel YOU ARE NUMBER ONE FOR ME dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/05/you-are-number-one-for-me.html
Semoga artikel YOU ARE NUMBER ONE FOR ME ini dapat memberi manfaat untuk semua.

11 COMMENTS:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sy syg mak sy.. sy syg family sy =)

Lea Isnawi said...

lagu maher zain ni best kan

Anum said...

suka baca entry hari ni

wahida said...

pengorbanan mak terlalu besar...
tak terbalas rasanya....

Myra Jay said...

Sayangilah kedua Ibu dan Bapa kita selagi mereka masih berada dengan kita, kerana kasih mereka tiada bandingannya

Selamat Hari Ibu..

sha my heart said...

Sayang 0mma! Omma, sarang hea yo <3

AmirFX said...

Selamat Hari Ibu! *sambil lompat bintang tinggi2*

TF said...

best lagu maher zain nie..selamat hari ibu untuk semua ibu...tak terbalas rasanya jasa mereka..

anamizu kaito said...

hari2 hari ibu..slmt hari2 utk ibu kite! hehe





luv,
cik ana

suzie rahman said...

salam kasih.. selamat hr ibu juga pada umi dam mak2 sedunia.:)

Jue said...

aku sgt suka ko boldkan yg niat masing2 tu sbb ramai sgt yg persoalkan..
mmg betul kasih sayang itu tanpa henti, tp bg mereka yg x reti tunjuk mcm aku ni, ni la waktunye utk tunjukkan tanpa rs janggal hihi