Monday, May 21, 2012

TELEKUNG TRAVEL CANTIK

sumber gambar: http://hijup.com/

Salam & heelo my readers,
Kamu ada jual Telekung Travel cantik macam dalam gambar tu? Cantikkan. Yang tu dijual di blogshop Hijup.com di Indonesia. Dah cari kat KK, tapi tiada. Kalau boleh nak telekung kain cotton dan tak nipis. Nak warna yang soft saja, lagi bagus warna putih atau krim peach. Sebelum ni ada terjumpa di blogshop dalam Malaysia ni jugak, tapi tak berapa nak berkenan sebab kain licin dan warna warni terang sangat. Best ada telekung travel ni boleh simpan dalam beg sentiasa. Senang nak solat di mana-mana, tak perlu nak pinjam huhu. Kalau awak tahu di mana ada jual, bagitau kat ruang komen yeaaa, thanks a lot (^___^)

UPDATE: Kalau berminat nak beli Telekung Travel, boleh contact di

|
|
|
v

Anda sedang membaca artikel TELEKUNG TRAVEL CANTIK dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/05/telekung-travel-cantik.html
Semoga artikel TELEKUNG TRAVEL CANTIK ini dapat memberi manfaat untuk semua.

24 COMMENTS:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui ada tgk cik jannah jual di fb..tp kain camne tu tak pasti..

Uchi kay-f @hmad said...

oh sdg mencari telekung ka yann? nnti ku cari klu ade dibgtaw..okeh!!

Uchi kay-f @hmad said...

yann.singgah sini

cube ke sini nnti:-

http://www.alikhwah.net/

http://www.mudah.my/Telekung+Vietnam-14788357.htm

wahida said...

kan? aku pun tak suka kalau telekung kain licin...

Hanie Dew said...

mmg lawa yann..jenis lain mcm dlm page ni pun cantik.siap ada beg stylish lg tu.

http://imanzcollections.blogspot.com/2011/05/telekung-travel-cotton.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm sesuai untuk mereka yang belajar :)

Hanie Dew said...

tu la macam segan lak biel dah menang (walaupun tmpt ketiga) nak diam diam kan..

faridah nazurah said...

haha ape la akak ni.. kat jln masjid india tu banyak patern telekung.. cantik2 gak

eva said...

kmk suka cotton dr licin pun mesti kaen terpijak dr blakang alu kendor.. ya mek suka pake kain sarong jak.. lebih kuat gik ikatan.. tp kck juak ya ow.. suka kaler nya.. mok soft pun.

TF said...

cantik telekungnya..suka..beg comel je..senang nak bawak g mana2..berapa ek harganya?

Myra Jay said...

Mmg cantik.. tapi kain jenis ringan sikit kan?

J.Syazwana said...

kawan saya ada jual. banyak jugak pilihan. pelbagai warna dan jenis kain. kalau nak boleh search kat fb az muslimah. :)

faiz fakhirin said...

errr...baju laki xder ker...hahaha

[sutera kasih] said...

@Uchi kay-f @hmad
thanks yeaa for the info :)

[sutera kasih] said...

@Hanie Dew:
thanks hanie !!! i lebiyu la..puas ku cari ya hehe..blog tu cantik2 telekungnya, kain cotton lg tu..murah !! aku nk beli nnti hehe

[sutera kasih] said...

@faridah nazurah:
masalahnya akak bkn duk sana..hehe

[sutera kasih] said...

@TF:
blog hijup jual dlm matawang indonesia..jd xtau harga huhu..

[sutera kasih] said...

@Myra Jay:
yup..tp xnk yg ringan sgt..nti terbang2 ms solat huhu

[sutera kasih] said...

@J.Syazwana:
ok thanks, nnti sy search :)

[sutera kasih] said...

@faiz fakhirin:
ada kot haha

Anonymous said...

Sy ada tgk org jual telekung murah. Facebook telekung travel sharzlin. Rm20 je klau xsilap.

sarah sarah said...

telekung ni available lagi tak? macam mana nak beli?

sarah sarah said...

telekung ni available lagi tak? macam mana nak beli? tq.

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.