Thursday, May 17, 2012

PUTUS CINTA, JADI?

Salam & hello my readers,
Just a simple and quick post for today. Untuk kamu yang tengah bersedih kerna putus cinta, mungkin. Khusus buat sahabatku yang bersedih kerna disakiti. Sabar ya? Kami pun tak tahu nak cakap apa lagi dah, hanya dirimu saja yang faham sebab hanya dirimu yang mengalaminya. Kami pun pernah laluinya tapi mungkin situasi kita tidak sama. Apa-apapun, kesimpulannya wahai sahabatku, kita kena kuatkan diri jangan diikutkan sangat hati yang sedih tu. Hidup ni kena diteruskan. Bah, sila skroll gambar ke bawah untuk lihat koleksi gambar motivasi untuk kamu yang bersedih sebab putus cinta. Bagi pengguna Internet Explorer, maaf sebab coding scroll ni tak menjadik untuk IE.
sumber: carian google

sumber: tumblr pictures 

sumber: carian google 

sumber: chuckyandfriends.tumblr.com

sumber: fatinhambahina.blogspot.com
sumber: carian google

sumber: faniafnan.blogspot.com

sumber: carian google

sumber: fatinhambahina.blogspot.com

sumber: carian google

sumber: tumblr pictures

sumber: islahnafsi.tumblr.com

sumber: carian google
Kalau terasa nak rajin nak membaca motivasi putus cinta, Tips Cinta dan kisah cinta, silalah cari sendiri di entri-entri lepas dalam blog ni yaaa. Sebab aku pun manusia biasa jugak, pernah mengalaminya. Percayalah, ada insan yang lebih baik dan lagi layak untuk kamu di luar sana. Jadi bersabarlah dan BE STRONG yaaaa my dear friends ! :)

Tag: Tips Putus Cinta, Tips Cinta, Kisah Cinta, Gambar La Tahzan, Gambar Jangan Bersedih, Fobia Cinta, Doa Putus Cinta, Kata-kata Putus Cinta, La Tahzan innallaha ma'ana, La Tahzan Jangan Bersedih, Kecewa Putus Cinta, Gambar Putus Cinta, Hurt Heart, Kisah Putus Cinta

must read > NASIHAT DAN KATA-KATA SEMANGAT UNTUK ANAK SULUNG, KUASA DOA & KEKUATAN DOA DALAM KEHIDUPAN SEORANG MUSLIM & KISAH CINTA YANG MENGINSAFKAN

Anda sedang membaca artikel PUTUS CINTA, JADI? dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/05/putus-cinta-jadi.html
Semoga artikel PUTUS CINTA, JADI? ini dapat memberi manfaat untuk semua.

23 COMMENTS:

Anum said...

amin
setiap yang berlaku ada hikmahnya

Sa Fa Az said...

bgs entri ni...
pd yg berkenaan, don't give up!

Hanie Dew said...

alahai entry putus cinta pulak.hihihhi..semoga sesiapa yg putus cinta dpt kembali bersemangat pas baca n3 ni.

uina menang tu xla jugak diharap.tp listed top 50 pun dah happy.hihihi..

Myra Jay said...

Jgn putus asa, kekecewaan bukan penamat..

Siti Suriani said...

ada hikmah nye tu.. :)

IntaNBerliaN said...

apa je yg berlaku dkt kita, skali pun putus cinta.. ianya adalh yg terbaik utk kita...

Prettywrite said...

sweet..jangan risau sebab putus cinta tapi bersyukurlah Allah nak kita dekat dengan DIA.:)

aReLaN said...

nice.putus cinta tak bermaksud hidup berakhir kan. mungkin kita rasa dia yang terbaik tapi ALLAH lebih tau siapa dan apa yang terbaik untuk kita kan.

Acik said...

huhuhuuuu ...
kisah cinta ialah kisah yg punya banyak kenangan, manis dan pahit!

Ini Kisah Tia said...

hehe .. strong sudah si kakak . alhamdulillah kak .. Tia pun melalui saat2 getir itu .. hehee. sekarang sudah beransur elok nampaknya.

kak cuba lah exabytes tuuuu :)

faiz fakhirin said...

bercinta boleh, tapi jgnlah smpai lupa diri.

Lea Isnawi said...

agak serik nak putus cinta

huhuhu

Elysa Sofia said...

yes sangat betul.save your heart for someone who deserves it=husband :)

puteri kasih said...

setiap kekecewaan mematangkan kita

si kiut lavender said...

whoa.

love this...


mujurlah hati skrg tdak terluka oleh mna2 pihak,,kalau x mesti rasa ada satu semangat ja bila baca ayat2 kat entry nih

chemay said...

lama dah putus cinta.
tapi kecewa tu tak hilang2.
thanks for sharing this dear.
:)

Jue said...

aku pnah putus cinta giler2 time form 5 tp tu la beb, kkdg kepercayaan kita goyah waktu dilanda mende camni..kna bykkan muhasabah diri spy x buat mende x spttnya =)

Myra Jay said...

Dear, jangan lupa bg alamat na, nak pos brooch tu
normj1001@hotmail.com

Aien Alien said...

putus cinta bukan noktah segalanya...hidup harus diteruskan :D

ABU said...

wah macam jadi dr cinta sudah ni... memotivasikan diri.. jgn down.. bnyk kata kata smngt.. ^^

Uchi kay-f @hmad said...

putus cinta? baek2 nnti share ni entry pd kwn2 yg putus cinta yann!!!

M Fizan said...

bestnya entri ni. gambar-gambar yang menarik. suka gambar pompuan nangis pada Allah tu. kegagalan dalam percintaan jua rancangan-Nya yang sempurna tanpa cacat cela :)

xila riston said...

best giler....shuke shuke. u shined my world. hehe