Thursday, April 12, 2012

SIMPLE STORY: NOBITA & SIZUKA

sumber: Facebook

Salam & hello my readers,
Masih kenalkan pasangan couple paling famous zaman kanak-kanak, Nobita & Sizuka? Sangat somel, kan? i mean AWESOME+COMEL. Can you solve this problem? Hebatnya Nobita selesaikan masalah Matematik tu, cair ba terus si Sizuka hehe. Sebelum ni pernah merapu KISAH SEBENAR NOBITA & SIZUKA, lucu ni haha (^___^)

sumber: www.anilavigne.net
I’ll be your wall, For you to lean on, When you fall just try to hold on
I’ll be back in your arms, Together we’ll always be...For what may come
-Memo, Yuna-

POTPETPOTPET: Sekadar bersantai-santai di petang khamis. Apakah. Tadi pagi topik serius sudahkan pasal RESOLUSI MEJA BULAT PTPTN (IMPLIKASI PEMANSUHAN PTPTN). Awak cakap memang tak patut PTPTN dimansuhkan, tapi patut mansuh hutang peminjam PTPTN sebelum ini. Bijak bijak hehe. Lain orang lain pendapatnya, yang penting setiap pendapat ada pro dan kontranya kan? Okey santaikan minda kita petang-petang ni, jangan stress-stress hehe.

Anda sedang membaca artikel SIMPLE STORY: NOBITA & SIZUKA dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/04/simple-story-nobita-sizuka.html
Semoga artikel SIMPLE STORY: NOBITA & SIZUKA ini dapat memberi manfaat untuk semua.

16 COMMENTS:

-gedek! said...

zaman bercinta adalah zaman yg hormon tak stabil...

hahaha!

Edy Fee said...

sangat sweet..untung la

puteri kasih said...

masa budak2 dulu suka tengok citer doraemon..hehe

namasayatihah said...

aloo...so such a sweet post...love...talking about love makes me so penat...but yes..I love to love n I live to love.

True love of course la tuhan yg satu but to find a man to love..itu i am yet to found...how??LOL~

tq syg comment di blog..kwn eva yg sweet jer blog dia..;D

hani apandi said...

faveret karton kmk tok haha.dolok asal jam 7 jak kat ntv7 mesti nanga doraemon.pasya siap ada disc crita nya gik hehe

sergeant keroro said...

comel jek, mane dapat? serius comel~ XD

adan said...

ko mo tau.. dulu aku bayangkan shizuka la gadis paling comel sekali.. hahahaha...

AmirFX said...

Hapuskan jer pinjaman PTPTpu ya.. haha.. Banyak cara lain boleh dipolah untuk berik pelajaran percuma d IPTA/IPTS... :D

Yatie Awang said...

wahhh!!!sweetnya...

eva said...

selamatkan PTPTN dgn langsaikan hutang.. kesian budak len nanti.. eyh kakar smjg ndah.. haha


lamak x bc komik nobita.. dolok rajin bc.. cdak slalu pake pintu ajaib tp salah masok rumah suzika tym mandik hahaha

faiz fakhirin said...

Love is something yg susah nk describe..pening.

aReLaN said...

dalam ke'tidak cerdik'an nobita tu ada gak la sifat romantik dia.hahaha

Ezad Skytech said...

hee...sweet je dorang berdua ni kan..hee~

RazFiRa said...

romantik la plak si Nobita tu! haha

ABU said...

ptptn aku tak larat nak habiskan secepat ceptnya.. bayar takat sampai tak di blacklist jak huhuhu..

Bui Junaidi said...

I LOVE YOU HANYA SEKADAR KATA2..YG PENTING TINDAKAN KITA MEMBUKTIKAN KATA2 YA..