Monday, April 02, 2012

HONDA HYBRID - NATURALLY DRIVEN




Honda Hybrid?

Kenderaan hibrid adalah sebuah kereta yang dikuasakan oleh enjin dan dibantu oleh motor elektrik. Maklumat lanjut di http://hybrid.honda.com.my/#/the-hybrid-technology

The Hybrid Journey at http://hybrid.honda.com.my/#/the-hybrid-journey

more details about Honda Hybrid Malaysia at http://hybrid.honda.com.my

Salam & hai..lama tak cuci mata tengok kereta hehe. Kereta idaman sebelum-sebelum ini Swift Suzuki & MyVi SE. Kalau kereta idaman tak mampu milik semestinya Volkswagen Polo GTI haha. Kereta paling best untuk driving semestinya Kancil hihi. Tapi kalau dapat Honda Hybrid sebuah pun best jugak, naturally driven gituuu (^__^)

Anda sedang membaca artikel HONDA HYBRID - NATURALLY DRIVEN dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/04/honda-hybrid-naturally-driven.html
Semoga artikel HONDA HYBRID - NATURALLY DRIVEN ini dapat memberi manfaat untuk semua.

11 COMMENTS:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sapela yg sudi hadiahkan kat yui ni..hihi.

Udinz.com said...

cantik betol Honda Hybrid jazz yang wrna hijau tu..cantek..

Wawa Tasliman said...

apa lagi boleh order satu.. :)

Ezad Skytech said...

minat Insight tu..hee~

AmirFX said...

Hai Yann! Kmk mok kancil hybrid.. All time feveret bah keta kancil ya.. haha..

L said...

setakat boleh tgkla buat masa nih.. huuuu

jom tambah ilmu..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

Myra Jay said...

Cantikkan Hybrid Jazz ni tapi tak mampu la...sobsobsob :D

syAzAnA said...

selalu teruja dengan kereta hybrid ni. hehehe

J.Syazwana said...

hari tuh nampak kereta ni. cantik sangat ! dah kaler hijau epal pulak. huhuhu. tapi belum mampu

dhiera said...

makin banyak produk hybrid skang ni~ serius teringin tapi belum cukup mampu kot.. wuwuwu

hani apandi said...

kmk minat crz! warna pun kacak.tp sik taok mamou sik beli lak hehe.angan2 lok :)