Wednesday, March 14, 2012

#WW 48: NAK SATU, BOLEH?

sumber gambar: Dian Pelangi

Untuk tempahan: http://fifieylycheemaration.blogspot.com/2012/03/rainbow-al-quran.html

--->Koleksi Wordless Wednesday

Anda sedang membaca artikel #WW 48: NAK SATU, BOLEH? dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/03/ww-48-nak-satu-boleh.html
Semoga artikel #WW 48: NAK SATU, BOLEH? ini dapat memberi manfaat untuk semua.

39 COMMENTS:

aimie amalina said...

weeeee
sukenyeeeee
ade jual x ni kak?
kalo ade nnti kasi beli sy satu ha
hehehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik..

aReLaN said...

memang lawa tapi jangan sampai wat perhiasan je lak kan.hehehe

suzie rahman said...

salam dear. eh eh cntik. kalerful. suzie der tgk gak kt fb. hihi.

fieda said...

mmg cantik..tp kena selalu guna la..kalau beli semata mata utk hiasan pun tak guna kan..

Anum said...

cantiknya nak tempah la

nadia arrumaisha said...

yuppp sangat cantek tapi kne manfaatkannya.... sebab mostly orang beli tp simpan untuk hiasan saja... Sayang kan...

Anisa Hang Tuah said...

mahu jugaa =)

Clara Rella said...

wow!! cantiknya... pelangi kowt..

faridah nazurah said...

comelnya..colourfull gitu. nak free boleh? :p

Khairul Antasha said...

kmk penah nangga tok kat blog dian pelangi..eh btl kah nama nya..model indon nak..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cantiknyer.... suke2 (^___^)

hani apandi said...

wahhh.kacak! kmk mok juak :))

[sutera kasih] said...

@aimie amalina:
ada, boleh beli d blog fiffy tu :)

[sutera kasih] said...

@faridah nazurah:
amboi nk free yerr hehe
sy pun nk free jgk :P

[sutera kasih] said...

@Khairul Antasha:
betol la ya dian pelangi :)

Gen2Merah said...

menarik..... harap ianya memberi minat kepada setiap muslimin untuk membaca dan menghayatinya...

Salwa said...

Cantiknyer! Boleh wat hadiah ni.

Hanie Dew said...

aku sokong komen Gen2Merah. harap boel jadi tarikan untuk dibaca. lawa seyh..

YOUsoF said...

CANTIK! ;)

Sokong kata² Hanie. Sama² kita cara Redha-Nya.

MK Kimi said...

cantik! cuma jgn skadar hiasan tnp mbacanya ;)

Ckin Kembaq said...

cantik.. ^_^

Hana Soffelia said...

Comelnya.. bertambah rajin pemiliknya nak baca Quran. ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

cantik colourful..jangan lupa amalkan sentiasa pembacaan al quran.

cIk JanNah said...

cantek kan quran pelangi tu. tapi lebih cantek membacanya sekali. hee :)

Santri T.P.I.N.I said...

cantik dan colourful! menarik minat untuk dibaca hari-hari...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

sangat cantik kan? harap ia dibeli untuk bacaan bukkan untuk koleksi :)

Ezad Skytech said...

mmg cantik..tp jgn la hanya dijadikan hiasan...selalu la membacanya...:D

ILA HonEyBuNNy said...

cantik sgt....:_)

semutsengal said...

kalau simpan je tak guna oun tak style jugak ni,Err

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Cantik warna dia..

adan said...

cantiknya kan... colourfull owh..

Eera Shera said...

cantik..kalo yg bsr cket ada terjemahan kan..tp mhl la..rm150

Kancil 8349 said...

memang cantik....menggambarkan ketenangan

Jue said...

mcm yg Gen2 cakap
hrp2 ianya menambahkan lg minat utk org lebih lama memegangnya =)

J.Syazwana said...

cantik !
sangat kreatif.
semangan nak baca kan :')

J.Syazwana said...

cantik !
sangat kreatif.
semangan nak baca kan :')

Liza Razak said...

saya pon baru nk berkira-kira beli Al-Quran ni...cantik sgt

faRaa_♥ said...

Facebook corallita-shop ade mnjual al-quran pelangi ni..boleh tempah..;-) only RM75.. murah dari blog fifi...~