Monday, March 05, 2012

PROJEK 100 BLOGGERS | BRO FRAMESTONE

[klik gambar untuk lebih jelas]
Maklumat lanjut boleh baca di http://www.broframestone.com/2012/03/projek-100-blogger-bermula/

Salam my readers,
Saja cuba nasib blog, ada rezeki terpilihlah dalam senarai Projek 100 Bloggers. Sebab rasanya macam nak cuba berhenti mengiklankan iklan Nuffnang sebab income advertising macam agak suam-suam kuku (agak-agak Nuffnang rasa tercabar tak? hehe). Cehhh padahal blog ni yang tak memenuhi kehendak pengiklan huhu. Kalau ada rezeki, merasa kali terima sponsor post. Kalau blog ni ada tuahlah ekkk. Layak tak layak tu belakang cerita, janji mencuba heeee. So, jom ramai-ramai join projek ni. Sila terjah Projek 100 Bloggers untuk maklumat syarat-syarat penyertaan dan mendaftar. Sekian, terima kasih.

*POTPETPOTPET: Kamu suda mendaftar sebagai pengundi? #PRU

Anda sedang membaca artikel PROJEK 100 BLOGGERS | BRO FRAMESTONE dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/03/projek-100-bloggers-bro-framestone.html
Semoga artikel PROJEK 100 BLOGGERS | BRO FRAMESTONE ini dapat memberi manfaat untuk semua.

27 COMMENTS:

faridah nazurah said...

haha teringin nak join tapi xcukup layak la sis

AmirFX said...

Kmk udah mendaftar.. :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

msti trafik dah sampai 500 tu kan? best best

Ezad Skytech said...

mcm menarik je projek bro ni kan..nak join tapi uv mcm tak cukup kriteria je...

shahjiehan said...

good luck!....

aku dah lama tinggalkan nuffnang!

J.Syazwana said...

oh tidak layak :(

huhuhu

[sutera kasih] said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik:
uishh..xsampai pun..100 pun xsmpai huhu..cuba2 saja

[sutera kasih] said...

@J.Syazwana:
sy pun x layak..cuba nasib saja huhu

ABU said...

Good luck kawan.. Semoga berjaya.. Nuff mmg tak best.. Tak berharap pun nak duit iklan ni.. Tpi kalau dia bgi pun tak pa.. Kecik tapak tngn padang bola aku tadahkan hahaha..

hanani said...

Nak join gak tapi tak layak untuk syarat yg pertama tu. Tahniah ye kerna blog anda tersenarai :) salam kenal. :)

http://ha-na-ni.blogspot.com/

Diana @ bilakukatacinta said...

best of luck! tak slah mencuba..tak kena bayar pon

zool said...

dah cuba join.. layak ke tidak tak tau le

Sya Isya said...

Good luck. Sya pun rasa cam nak cuba nasib gak lah :D

Cik Amni said...

kamek udah mendaftar juak.. hehehhehehe.. sama ngan amir..=D

~AmyLiana86~ said...

amy tak layak la yan..seminggu pun belum tentu dpt 500 org..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

nuffy pasti tercabar...ehehhe...

ila xdaftar lagi undi..kena ke x neh..ehhehe...24 dah boleh dftr kan..kekekek(boleh wat2 tya)hehhe

EyqaLuvender said...

gudlark sis yann!
err,mcm nsem je broframestone tuh..hehehe

anamizu kaito said...

konfem nuffy tercabar nih..hehe
gud luck tau yan! :)








luv,
cik ana

Hanie Dew said...

jap aku gi baca.

Hanie Dew said...

masuk syarat kedua da tak layak blog kitorg.haha

sha my heart said...

good luck dear..
saya tak layak, trafik ciput. tengah cari idea mcm mana nak upkan trafik. tapi naik macam tak naik je. Hahaha~ #APTB

Jue said...

500 UV?pergh hahaha
dah mcm 100 Penulis punya aku tgk cuma beza dis one more to other purpose

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D

suzie rahman said...

salam dear..menarik..congrats k.

B&b said...

Ahaha..dah cuba..walaupun macam x sampai 10uv sehari..ku~ku~ku...

Tinta Digital said...

mohon tunjuk ajar sy baru nk blajar wat blog.. nk cari rezeki dgn blog..

lawat blog saya
http://faqrulradzi.blogspot.com/

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

InsyaAllah saya pun mencuba :)