Sunday, March 11, 2012

MIA SARA NASUHA COMEL 2011/2012

*BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME*

Sila skroll gambar ke bawah hehe bagi pengguna IE, mesti hodoh jadinya my pictures scroll ni huhh
Mia Sara's first handbag (Coach handbag) from her Papa :)

Mia Sara's Graduation Day.

Mia Sara has graduated from Pre-School on 13th November 2011 at Brainy Bunch Islamic Montessori, congratulations adik Mia :)

Gambar sebelah kanan tu adik Mia dijemput dalam rancangan Wanita Hari Ini TV3
saya ada tengok hehe

Mia Sara dalam seragam sekolah, tahun satu kan? belajar rajin2 yaa :)

Mia Sara trip go to Universal Studio Singapore with her papa..
syoknya, bilalah kaki ni nak sampai sana huhu

Gambar sebelah kiri tu adik Mia dalam majlis anugerah, gambar sebelah kanan, adik Mia ready go to her Mama Lisa Surihani & Papa Yusri's wedding.

Adik Mia Sara dan kawan-kawan sekelas di sekolah, comel ni hehe.
*sumber gambar: Mia Sara Official Fanpage & Mia Sara Official Twitter

Salam dan hello my readers,
Hujung minggu ni kita rehatkan minda, mesti penat kerja/study seminggu2 kan? Okey jom santaikan diri tengok koleksi gambar adik Mia Sara Nasuha. Lama dah tak jenguk dan kongsikan gambar terkini adik Mia Sara dalam blog suterakasihyann ni, blog peminat nombor satu adik Mia hehe. Okey lets check it out :)

Jom tengok adik Mia Sara dalam Sirah Nabi (episod 15) TV9---> http://youtu.be/Y3IN2cioO00

Anda sedang membaca artikel MIA SARA NASUHA COMEL 2011/2012 dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/03/mia-sara-nasuha-comel-20112012.html
Semoga artikel MIA SARA NASUHA COMEL 2011/2012 ini dapat memberi manfaat untuk semua.

20 COMMENTS:

shiema sufian said...

Shiema minat diaaaa. sekarang ade another cute girl yang comel and petah bercakap. selalu masuk TV3. Kalau tak keberatan jom join segmen shiema jom (:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mia yg shomellll...
auntie pun tadak beg coach taw...
untung kamu ada $$$ senirik,.. heheheh

ArulchelseA said...

comelll

Santri T.P.I.N.I said...

memang chomel!!

MEDIHA OMAR said...

Comel sangat Mia ni.. tak jemu tengok :)

Love,
Mediha Omar

Latest post:
Rich Creamy Mushroom Bruschetta Recipe!

KiKiHanakO said...

Mia nang cute!

Ezad Skytech said...

mia sara mmg comel kan..hee~ :D

Sarah Mohd Saleh said...

mmg sgt comell.untonggg kcik2 da kaye.dpt coach.haihh

faiz fakhirin said...

Comel betul budak ni..hopefully dia membesar dgn baik skali

faridah nazurah said...

heee dia ni memang comel sangat!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

one word! kawaii :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ohhhhhh she is sooooooooo cuteee

Zie Madini said...

nang comel miak tok ow. geram kmk

Bui Junaidi said...

NANG COMEL GILAK2 MIA SARA TOK...

cIk JanNah said...

budak kecik nie memang comel. untung papa n mama dia.

cIk JanNah said...

budak kecik nie memang comel. untung papa n mama dia.

Hanie Dew said...

comel dan bijak budak ni.

J.Syazwana said...

mia memang super comel !
hehehe

eva said...

yohh dpt beg couch heheheh.. cute da jak nya eyhhh... gne rupa nya da besar.. xsbr ndah nggu nya dh besar... haha

ciK LyndaWawa said...

mia sara memang sangat comel..huhuhu