Saturday, March 31, 2012

FREEBIES COUPLE DOODLE FROM SEMANIS APPLE

sumber: Freebies doodle from Semanis Apple90

The best LOVE is when you find someone who makes your Imaan rise, who makes you more pious and who helps you here in the dunya because that person wants to meet you again in Jannah.

Jika namamu yang tertulis di lauhul mahfudz untuk diriku, nescaya rasa cinta itu akan Allah tanamkan pada diri kita. Tugasku bukan mencari dirimu tapi mensolehahkan diriku. Wahai seseorang yang tertulis di lauhul mahfuz ku, Imamku dan ayah dari anak-anakku. Engkau yang bersama dalam perjalananku nanti. Aku percaya kamu sedang memperbaiki dirimu untuk menjadi imam bagi tulang rusukmu dan buah hatimu kelak..Jauh di mata, dekat dalam doa :)
(www.pakarcinta.com)

POTPETPOTPET: Goodbye March..Welcome April..selamat berhujung minggu semuanya, selamat bergembira..oyeahhh :)

Tahukah Anda tentang GLOBAL MARCH TO JERUSALEM (GMJ), BEBASKAN PALESTIN. ?

Anda sedang membaca artikel FREEBIES COUPLE DOODLE FROM SEMANIS APPLE dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/03/freebies-couple-doodle-from-semanis.html
Semoga artikel FREEBIES COUPLE DOODLE FROM SEMANIS APPLE ini dapat memberi manfaat untuk semua.

11 COMMENTS:

eva said...

nang manis rupa cartoon ya.. ehehhe.. april dah eyh.. cepat masa belalu hehe

ABU said...

wah sejak akhir akhir ni banyak entry yng berbunga bunga kan..:P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

that is one sweet love and what people should have :)

syAzAnA said...

Aminnnnn. :)

ajumohit said...

Comelnya doodle ittew dik

Lea Isnawi said...

c0mel :)

FiZ said...

kata hati saya juga begitu :)

zareliqa afiqa said...

Nice!^^ "tugasku bukan mencari dirimu.tapi mensolehahkan diriku" :)

anismelon said...

sweet..n nice one..hope dpt cinta yg cm nie..amin..

Wawa Tasliman said...

sweetnya gambar tu.. :)

yuyun said...

kkak kite amek doodle ue ye . and kite dah creditkan kat akak :) btw thanks