Saturday, March 17, 2012

BLAZER CANTIK BUT NO MONEY IN MY POCKET

(Quick post & Autopublish)
Salam & hello guys, mungkin sekarang tengah duduk dengar seminar media sosial. mungkinlah kalau tiada halangan hehe. Ohh yaaa, tahu di mana boleh dapat blazer / jaket cantik sebijik macam dalam gambar tu? Nampak blazer ni dalam ebay UK. Tapi mahal haha. Eh, kau nak beli blazer nak pakai pegi mana? Okey bye.

Anda sedang membaca artikel BLAZER CANTIK BUT NO MONEY IN MY POCKET dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/03/blazer-cantik-but-no-money-in-my-pocket.html
Semoga artikel BLAZER CANTIK BUT NO MONEY IN MY POCKET ini dapat memberi manfaat untuk semua.

13 COMMENTS:

amy1906 said...

canti yan,aku nak putih tue,hihi...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

lelong lelong~

Santri T.P.I.N.I said...

takpe....cuci mata jelah.

Hanie Dew said...

ya ampuunn..cantik eh blazer cenggini aku suka kumpul. online shop byk,tp tu la sgt rare la.

Salwa said...

Cute la blazzer-blazzer tu. Siap ade big ribbon kat belakang. Sabar ye. Ade rezeki boleh la beli. :)

faridah nazurah said...

okey yg warna hijau tu sangat sangat sangat cantik!!!!!

alif haris said...

fuhh cantik tu.. mst yg pakainya jadi cantik jugak hee

aReLaN said...

kalau ada duit,memang leh la nak shopping sakan beli sume blazzer tu.hehehe

AmirFX said...

Nice! Mesti kiut ktk pakeinya...

aimie amalina said...

aihhh
kedai mana yg juai ni agak2 ye
hehehehe

Wijaya Wati said...

gmn cara ordernya?

Wijaya Wati said...

gmn cara ordernya?

Wijaya Wati said...

gmn cara ordernya?