Wednesday, February 29, 2012

#WW 46: ANGAN, IMPIAN, CITA-CITA, PERANCANGAN

sumber gambar-gambar: Google Image

-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Anda sedang membaca artikel #WW 46: ANGAN, IMPIAN, CITA-CITA, PERANCANGAN dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/02/ww-46-angan-impian-cita-cita.html
Semoga artikel #WW 46: ANGAN, IMPIAN, CITA-CITA, PERANCANGAN ini dapat memberi manfaat untuk semua.

18 COMMENTS:

Yatie Awang said...

Alhamdulillah...yang akhir tu dalam perancangan...InsyaAllah

cIk JanNah said...

insyallah semoga impian jadi kenyataan :) ameen

Hafizin Jamil said...

jom la kak..datang buat umrah

[sutera kasih] said...

@Hafizin Jamil:
nk tunaikan impian mak pg umrah dulu :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

waaa minat swift gak ek :D

EyqaLuvender said...

I'Allah semuanya akan tercapai suatu hari nanti...=]

AmirFX said...

InsyaAllah dear.. Semua ya boleh dapat.. ASal ada kemahuan pasti ada jalannya...

Cikgu Ma said...

comelnya impian...impian saya juag ^_^

Ezad Skytech said...

semoga semua akan jadi kenyataan..insyaallah..

eva said...

mesti mok ada aset, impian perjuangan.. jgn lupa g cgek tempat skali jak g pun xpa.. haji or umrah.. hehe.. rindu ktk eyh.. :(

ABU said...

semoga hajat kita semua termakbul aminn..

Kancil 8349 said...

semoga impian kamu tercapai...

aReLaN said...

so,kena lah jimat cermat & menyimpan kan.jangan la boros sangat bila ada duit.banyak lagi benda penting untuk kita buat.

Bui Junaidi said...

KMK TINGGAL SIGEK JAK GIK LOM TERCAPAI..NAK G UMRAH/HAJI YA..HRP2 ADA REZEKI DPT G MEKAH..AMIN

Cho Zila said...

inilah kehidupan harapan moga semuanya menjadi kenyataankan...

gba blossom said...

perfect dream yan.. :) chaiyok2

ILA HonEyBuNNy said...

ila doakan semua impian syaza tercapai ye....amin..;)

Hanie Dew said...

Betul kita kene ade impian.dan utk tunaikan tak sumudah menyebut dan membygkan aje.fuuhhh..aku masih kat step rumah ngan haji tu..