Wednesday, February 29, 2012

#WW 45: PERMAINAN MASA KECIL COMEL

sumber gambar: Google Image
sumber gambar: Google Image
-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Anda sedang membaca artikel #WW 45: PERMAINAN MASA KECIL COMEL dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/02/ww-45-permainan-masa-kecil-comel.html
Semoga artikel #WW 45: PERMAINAN MASA KECIL COMEL ini dapat memberi manfaat untuk semua.

21 COMMENTS:

faridah nazurah said...

masa kecik2 dulu selalu main cyber pet tu.. comel je kan

Hafizin Jamil said...

dulu main guli je..takpun galah panjang.aha

Diana @ bilakukatacinta said...

yang pet tu..akak pernah ada... bela anak ayam.. kasik makan..mandi..last2 mati. Menda alah tu dulu. Sangat2 glamer.. Ape ke nama dia??

[sutera kasih] said...

@Diana @ bilakukatacinta:
namanya cyber pet kak hehe comelkannn

[sutera kasih] said...

@Hafizin Jamil:
sy pon men guli jgk haha

JIJI YU said...

aku ada 3 cyber pet.aku gantung kat beg skolah

✿ e e i y s s ✿ said...

is pun ada main benda tu tecik2 dulu... hohoh

zaty luvlianncezzz said...

siyees cumei yg kotak hati tue :D

Jum hayati di sini (^o^)


jiwa-jiwa #1

Gen2Merah said...

dulu kat sekolah pelajar2 cina yang salu bawa keychain game ni.. kitaorang melayu masi tak mampu nak beli.. ehehe.. main pinjam2 je....

tapi kami lebih prefer nak main kejar2 dalam kelas masa kecik dulu.. ehehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

cyberpet!!! zuan ada lebih dari 5 cyberpet!!!
serius tak tipu, semua dapat time tikam..hehe.. tapi mana hilang semua ni ek? hmm

Yatie Awang said...

akak tak mainlah mainan macam ni...tak berapa suka...

sarah mohamad said...

Dulu pernah mengamuk sebab nakkan benda no 2 tuhh. Heheheh nak gelak je kalo ingatkan kisah2 dulu! =P

wahida said...

main konda kondi lagi best tau...

haha

FiZ said...

a'a...time zmn skola dulu, sangat gilakan cyber pet eh name dia?lupa da..tapimmg sngt menggilai game tu..sgt menggamit memori :)

saya_arief said...

kite suke main brick game.
:)

Ezad Skytech said...

hee..masa kecik2 dulu main digimon je..hee~

eva said...

nang favourite abis mek ya eyhhhh... perasaan nektok xda gik nak men hahha.. tp nok digimon ya mek mok eyh.. hehe

ABU said...

aku ndak pernah main benda benda ni hahahahaha obviously m not :P

Nath said...

aww, these are the things that got me emo n envy because i don't have them but others own them :(((

Hanie Dew said...

Aku ada dua dua weh. now tah mane nak carik

soleh ksalam said...

Dulu aku main permainan guli yang sempoi tapi bola yang macam guli tu dibuat daripada besi. Namanya spacerail