Monday, February 13, 2012

SAYANG, HAPPY BIRTHDAY BABY MIA

*BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME*

Salam my readers :)
Mehhh ramai-ramai nyanyi lagu Happy Birthday to Baby Mia. Layan gambar sajalah yaa..yaa..yaa?? haha. Happy Birthday baby Mia Alisha, semoga jadi anak yang solehah, anak yang baik, taat dgn ibu bapa, jangan nakal-nakal ya baby Mia. Nanti dah umur 7 tahun, baca blog Aunt Yann ni yaaa hehe. Sorry baby Mia, Aunt mampu bagi teddy bear kecil saja, sesuai la tu macam baby Mia kecikkkk comel lagi somel hehe. Thanks to Ana & husband, Mia's parents coz jemput kami untuk tolong habiskan nugget2, burger2, fries2 hehe syedappp. Nanti turn kami akan datang, kamu lg datang yaa bawa baby Mia hakhakhak. #Berangan.
HAPPY BIRTHDAY BABY MIA ALISHA
SWEET 1ST YEAR BIRTHDAY
11 FEBUARI 2012
Sila skroll gambar ke bawah hehe bagi pengguna IE, mesti hodoh jadinya my pictures scroll ni huhh
A

*prev entry : LELAKI PALING HENSEM

Anda sedang membaca artikel SAYANG, HAPPY BIRTHDAY BABY MIA dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/02/sayang-happy-birthday-baby-mia.html
Semoga artikel SAYANG, HAPPY BIRTHDAY BABY MIA ini dapat memberi manfaat untuk semua.

25 COMMENTS:

EyqaLuvender said...

happy bday baby MIA.
semoga makin comel n jadi anak yg solehah ^_^

Salwa said...

Selamat Hari Jadi Baby Mia yang comel! (untuk dye bace dah besar nanti.hehe.) ;)

AmirFX said...

Hepi besday Mia... Stay cute always.. Belajar dari auntie SUtera.. :p

J.Syazwana said...

comel gila kek tuh !
hehehehehehe

Yatie Awang said...

akak tengok gambar first tu macam muka Yann lah...hehehe

Happy Birthday Mia

Jue said...

pergh cute da juak..sa mok cubit2!!
eh Hanie mdh mood blogging tak kurang. kenak kah

Natasya Naslin said...

hepy birthday BABY MIA =)
comeyyy ....~

Ezad Skytech said...

wahh..comelnya dia..rasa nak cubit2 je pipi mia tu...Happy bezday MIA..:D

#hee...sy pun jarang letak pic sendiri kat blog..tu yg tak cam tu..hee~

.izzati liyana. said...

comelnya..pakai gown lagi taw. hehe. mcm princess dekat kek tu.

aReLaN said...

hepi bday to baby mia!!!heheh..comel je

Rtp Farra Arisha said...

woah, what a beautiful princess cake! happy birthday mia sayang. may you be blessed, be happy and be pretty as always...:*

H.J said...

aunty dia plak yang gembira lebih

eva said...

cute da jak aisha eyhh.. gaun nya kedak princess jak eyh.. cute!! makanan ya lok lapa ndah hahaha

yobihh ktk kin kacak tangga mek.. k pink gk ya.. so pretty ktk eyh.. hehe. kck bj lok.. lamak x nemu.. dtg kuch gik aiee..

~SaL IjOu~ said...

epy birthday baby Mia~ =)
meriahnya nampak~ ^^

xila riston said...

lorhhh comeinye...mesti dia xkenai lg ronald mcdonald..huu

Eera Shera said...

happy bday mia! comelnye dia

[sutera kasih] said...

@eva:
nang jak gaun princess ya, kmk org carik d kedey princess hehe

yerrrr ngegeh ktk ya, jd dolok sik kacak la?hahaha..aokk, kelak kmk dtg kuchg, sabar jak ktk mbak kmk round k, main lomo !! hehe

dhiera said...

MIA ni comel ye~ macam princess.

Myra Jay said...

Comelnyer baby girl :)

Happy besday Mia ;)

ABU said...

waaah happy besday.. comel je.. sampai kat atas lantai clebernya hahaha.. meriah la nampak..:D

merahitujambu said...

comelnyaa baby mia..awok pon comel dearXD

Cho Zila said...

happpy birthday baby mia.. moga jadi anak yang solehah... meriah nampaknyer besday ini...

Kathy Tuah said...

hepy besday baby Mia..tomel sungguh awak ni ye..

mMoOnN aAlLeEaA said...

happy birthday buatnya....

Hanie Dew said...

adei.cute banget.aku rasa nak gigit dia.eee...hehe..

hepy besday mia. grow pretty like aunt yann.