Saturday, February 04, 2012

EVA ROMENA: GURU TADIKA YANG COMEL

*AWAS ENTRY BERGAMBAR BANYAK TERLAMPAU

Salam sayang semuanya :)
Semua tengah bersantai-santai kan? Today nak kongsi pasal kawan baik saya. Kenal dia via blog, dah jumpa pun, jangan dengki. Eva memang gadis natural beauty yang pernah saya jumpa. Subhanallah, cantiknya ciptaanMU. Bermake up atau tidak, dia tetap cantik. Jujur ni weiiiii. Dalam diam, ubi-ubi berisi rupanya si Eva ni. Suka berposing rupanya depan camera hehe. Memang fotogenik. Eva jugak seorang guru tadika, sangat comel lah mengajar budak2 tadika, best ehh !!
Sebab ada jenis yang cantik di gambar ni, kadang-kadang hasil editing photoshop @ photoscape saja. Tapi dah jumpa Eva face to face kan, dia memang cantik. Kecil saja orangya rupanya tapi kurus, Eva sila makan kuat lagi hehe. Bak kata blogger lain, Eva ibarat klon Heliza AF. Memang benar. Lagi satu, Eva suka ketawa jugak rupanya, sama macam saya dan Amni hehe. Amni kenal tak? Dah jumpa jugak Amni, comel loteh jugak orangnya dan banyak ceritanya, AmirFX pun dh jumpa, agak pemalu la dia tu  :P

Bilalah boleh join sarawak gathering bloggers lagi. Sabahan blogger pun tak pernah jumpa lagi, macam tiada yang sudi ni mau jumpa haha. kesian. Okey, jom tengok keanggunan gadis sarawak, Eva Romena. Sila skrol sampai ke bawah ya. Gambar-gambar adalah ditapau dari blog Eva, dah minta izin tauuuuu :P

http://www.evaromina.com/
(jelesnya blog Eva dah ada domain sendiri, mau jugak bahh suterakasihyann.com aisehhh)

Gadis Sarawak Jepun hihihi

Okey, sebelum Eva kejar saya sebab publish entry ni, baik saya cawwww cepat, sebelum tu, sila tengok vlog-vlog Eva, best tau hehe http://www.youtube.com/user/titiknoktaheva OkeyBye!! :))

Anda sedang membaca artikel EVA ROMENA: GURU TADIKA YANG COMEL dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/02/eva-romena-guru-tadika-yang-comel.html
Semoga artikel EVA ROMENA: GURU TADIKA YANG COMEL ini dapat memberi manfaat untuk semua.

21 COMMENTS:

shiema sufian said...

lawa lawaaaanyaaa (;

-gedek! said...

cho-mel!

AmirFX said...

Haha.. Leput kmk baca... Kmk pemalu ka? Aiyyaaa... Nang dari dolok bah pemalu.. hahaa... Bah2.. Bila ktk mok datang kuching padah jak.... :D

H.J said...

eva dah kawen ke???haha

faridah nazurah said...

lawa gila eva nih. fuhh nasib baik la sy ni perempuan..

EyqaLuvender said...

sis eva mmg cantik!
yup,muka die cm heliza...
suke die...suke yann jgk...hehe =D

KizZ said...

Lawa larh cik eva ni..

Ezad Skytech said...

mmg macam ada iras2 heliza sikit la eva ni...hee~

Lea Isnawi said...

a'ahla..mcm heliza

cantek

eva said...

aiee hahaahh malu mekkkkkk..aieee.. muka jepun ya lok prey ndah mekkk.. lawak abis.. hahaha.. tQ kak taugehhh.. hehe.. datang gik kuching..kuar gik kita kedak rya.. best da jak!! nak alah2 makan n prey ahhaa

aReLaN said...

memang lawa.tu baru dalam gambar.kalau jumpa betul tak tau la camne jadinya.ada gak yang diam membisu terkedu.lama lak rasa tak jengah blog dia.hehehe...

xila riston said...

lawanya ciptaan Allah ni...muka lonjong santek!~ tuan blog pe kurangnya~

ABU said...

model!!? mmg cantek la dia.. kim salam kat dia.. ^^

[sutera kasih] said...

@eva:
hehe uniik bah muka jepun ktk ya :P
aok, yala gik ngato jadual tok, bla cuti pat balit cnun hehe

My Name is Mar said...

Jap.. Jap..
Eva ni ada blog kan?
Dulu ske baca blog dia tapi skrg bz^^v

anamizu kaito said...

wahh canteknye eva..













luv,
cik ana

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

gambar yang last tu macam jepun la :D

.izzati liyana. said...

oh2. mmg nmpk cantik dia. bila nak jumpa saya pulak ni? hehe.

zareliqa afiqa said...

Nak terjah dia jugak! ^.^

iPai said...

wah betul laa .. macam heliza ... wah, nak join, jumpa syaza boleh tak ?

saya target nak jumpa kawan2 rakan blogger yg saya kenal melalui blog .. bilalah dapat jumpa ye .. uhuhuh

Hanie Dew said...

bila ko mo jalan jalan pi KL yann. eva nnt bulan apr dtg cni nak gather gather, hehehhe..