Saturday, February 18, 2012

DEAR, THANK YOU !

sumber gambar: http://khazinatulasrar.tumblr.com/

"....Ku rasakan seperti hidup semula muncul kamu
Kau terangi hidupku
Kau ubati lukaku
Semua dari kamu

Setelah kau ada di situ segala menjadi baru
Ku hadiahkan hatiku untukmu untukmu
Setelah kau ada di situ segala menjadi baru
Ku hadiahkan hatiku untukmu untukmu..."

(hak milik sepenuhnya The Fabulous Cats -Lirik Lagu Muncul Kamu)


*Autopublish. Selamat berhujung minggu semuanya. Love, SKY :))

Anda sedang membaca artikel DEAR, THANK YOU ! dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/02/dear-thank-you.html
Semoga artikel DEAR, THANK YOU ! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

17 COMMENTS:

eva said...

lagu cats? xmek tauk. lak mek dgr gik.. ai tedah autopublish jak lok.. sian tempat ktk lom da tenet.. take care k!

dwaty said...

wah romantiknya....

aReLaN said...

nice...lama tak nampak perkataan khazinatul asrar tu.

AmirFX said...

Yann Koyan! Selamat hari sabtu... :D

xila riston said...

wewit....suka lagu ni!!

ciK LyndaWawa said...

ehem2,,,jiwangnya eh,,,hehehe

EyqaLuvender said...

Alhamdulillah, tahnk You Allah :)

L said...

huhu, jiwangnyer..=)

Jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

zareliqa afiqa said...

Weee! jiwangnyer memalam nie..nak layan lagu tu jugak lar.hehe

faridah nazurah said...

err tak pernah lagi dengar lagu nih.. haha


sis, thanks jugak sbb approve :) hee dah lama sis xonline. tu yang saje2 godek2 cari sis kat fb..

Jue said...

oh lagu ni..mmg layan jugak weh..to too bad fab cat dah mcm antara wujud x wujud...**sigh

dhiera said...

lagu apa ye.. macam tak tahu jerk..
kesian dgn diri sendiri~

.izzati liyana. said...

xtawwww! saya mmg slow sikit bab2 ni. hehe. ni ada bawa mksd ke lirik ni? hee.

Ain Zulaikha said...

amboi amboi amboi.... :)

Ya, mudah mudahan Ya Allah. :)

Hanie Dew said...

lawa pix tu. kata kata dia pun lawa.

lagu fab cat. lompenah dgr gik. jap gi donlod. hehehehe..dah habs hujung minggu dah dear hahaha..

Zie Madini said...

alololo...berjiwangan eh. sure ati tgh munga munga tok :P

Nath said...

that's a lovely sharing :)