Monday, January 30, 2012

NUFFNANG: LOGIN ERROR TERUS CASH OUT

Salam my readers :)
Brrrrr..agak lama tak menjenguk account Nuffnang. So, tadi pegila singgah menjenguk earning nuffnang yang tak seberapa tapi syukurlah at least ada hehe. Tapi, bikin terkezut, tidak dapat sign in ya, sekali lagi saya ulang, TIDAK DAPAT SIGN IN. Login error. Password salah. Haishh, bila masa saya tukar password? Cek balik di draft phone nak tengok password nuffnang, betul pulak tu. Eyerrr tak comel betul lah, buat orang cuakkkk petang2. So, request lah for the new pasword. Fuhhhh selamat dapat. Tanpa berfikir panjang, dengan rasa tidak comel, buat keputusan untuk cash out earning nuffnang for the first time. Bukan apa, takut tak dapat nak sign in lagi ka lepas ni, kan rugi tu. Nanti jadi macam 'anjing dan bayang-bayang' haha. Orang tamak selalu rugi kan? Ada kaitan ka tu? Hentam sajala labuuu.


Beriya-iya nak cash out sangatkan. Hahhhh perhatian ya yann, perhatian:
Permohonan bayaran anda berjaya dihantar. Sila tunggu 30 hari bermula akhir bulan ini (60 hari bagi bukan ahli Glitterati) untuk bayaran diproses dan dihantar. Anda akan menerima emel dari kami setelah permohonan bayaran anda diproses. Jika anda masih belum mendapat cek bayaran dalam tempoh sebulan selepas menerima emel tersebut, sila laporkan kepada kami kerana tempoh sah bagi cek adalah sehingga enam bulan sahaja.
Wahhh lamanya lagi nak tunggu. Ingatkan proses sekejap hehe. Its okey, its alright, yang penting elaun GEMS dah masyukkkk hari ni. Tapi, dah janji bagi duit tu kat mak, its okey lah, duit boleh dicari, mak tak boleh diganti heeee. Last-last, mak belanja jugak anaknya nanti kalau keluar jalan2, okey la tuuu. Dah pawww mak minggu lepas beli kasut & blouse hahaha. Dasar anak tak comel. Okey bye2, nanti merapu comel lagi yawww !!! (>____<)

*macam kurang readers dh blog ni, kesan kurang blogwalking kottt.

Anda sedang membaca artikel NUFFNANG: LOGIN ERROR TERUS CASH OUT dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/01/nuffnang-login-error-terus-cash-out.html
Semoga artikel NUFFNANG: LOGIN ERROR TERUS CASH OUT ini dapat memberi manfaat untuk semua.

15 COMMENTS:

Hanie Dew said...

wah wah dah cash out tu. masyukk..

kitorg ni tah bile la nak cash out. sedih =(. tp takpe tak kesah sgt pown.

readers kurang. aku tetap die-hard-fan mu.hihii. nak saiinnn...

AmirFX said...

Yan comel.. Haha.. Kmk ingin sekali nak ngeluar duit nuffnang ya... Tapi asa mok kumpul jak dolok... :D

~AmyLiana86~ said...

amy pun dh leh cash out tp mls nk cash out lg..hehehhe

faridah nazurah said...

Dont worry sis.. Sy still ada kat sini.. Hehe blog sy pun dh kurang sikit reader.. Haha disebabkan kurang update blog

HeNRieTTa JoSe said...

wah....t dah dapat bleh larr banje kitew yea....ekekeke....

aimaniman said...

akak kalau nak cashout pon baru lapan puluh enam je... x cun langsung, kalau le ribu2,.. ke ratus2 ke,...

salam kenal dan dofollow sini...

sergeant keroro said...

tak pernah cashout, duit tak banyak. tak masyuk. wuwuwuwu

Bui Junaidi said...

KMK TGGU RIBU2 LOK BOK CASH OUT..CEHHHH..RIBU2...DLM ANGAN2 JAK YA...

Siti_btp said...

Akak ni tak tahu pun ,
Blog blh mdtgkan duit,

Byk ke,selalunya mungkin blog terkenal je kot ,mcm blog adik...

Akak masih baru,singgahlah ye!!!

Firdaus® said...

wahhh mesti bnyk kan duit dia =) huu.. bte nice blog.

do follow my blog ye/.

[PCL] said...

salam..pcl alhamdulillah ok, wah da cash out...ada la hasilnya blogging nih kan, syukur alhamdulillah.

Maii said...

nuffnag mai ntah mcm mana ntah hehe

akak.. kita still baca tau blog akak..mai dah tukar nama blog. bukan silly stuart daa.. rinduu akak ! ;D

Maii said...

sedih je lagu blog kak yan hehe ;D

Zura said...

nuffnang buat hal ke..?

.izzati liyana. said...

lama gila tuh. tp kalau lama pon hasil memberansangkan xpelah kan? :D