Thursday, November 10, 2011

SHORT STORY FROM KUCHING

Salam my readers. Hello November. Saya hilang hampir sebulan..tak hilang pun. Ada sebenarnya cuma tak dapat nak blogging. Siapa kenal gadis cantik dalam gambar di atas, mesti tahu saya berada di mana.
Klik http://titiknoktah85.blogspot.com tanya dia miahahaha

Best dapat jumpa Eva. She's nice person. Suka gelak macam kami haha. Dapat jumpa Amni & AmirFX. Seronok. Insya'Allah next time nak jumpa ramai lagi blogger di Kuching. Awak nak jumpa saya tak? hihi

Eva punya kamera Lomo hehe. Sorry, tak banyak gambar. Next entry akan cerita apa yang best sepanjang blog ni sunyi. Komen-komen awak pun banyak tak approve lagi. Komen-komen awak semua buat "my heart touching-touching" hehe. Tunggu saya pulang yerrrr hehe. Hello & thanks kepada kawan-kawan blogger yang baru singgah dan sudi join blog ni. Insya'Allah, mesti jenguk awak nanti. Bye2 jumpa lagi :)

Anda sedang membaca artikel SHORT STORY FROM KUCHING dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/11/short-story-from-kuching.html
Semoga artikel SHORT STORY FROM KUCHING ini dapat memberi manfaat untuk semua.

29 COMMENTS:

Hanie_Dew said...

yo!wassup! wassup! yann dah kembali. oh!my smurf! happy nye.. kite nak jumep awak. awak nak jumpe kite tak. eva nak dtg kl kalau kite wat gathering. awak nak dtg jumpe kite tak. =)

Hanie_Dew said...

dah tau pasal gambo kat atas tu kat blog amir. hahahahhaha

aimie amalina said...

hehehe
aduhaiiii
biziiinye akak sy ni
aah..dh tgk dh gambo2 akak kat belog eva tu
comelnye la kamera lomo tu
heehehhee

faridah nazurah said...

wuuu bestnya!

AmirFX said...

Yannn.. Rindu sama kamu... Bila mau datang kuching lagi? haha.. Nway, nice meeting dengan ktk n frens...

JIJI YU said...

bokeh tuuu ohseemmmm

Abg Stalker said...

cantiknya gadis itu..:) berbaju pink dan putih.phewitt..;)sy tahu!HAHAH


p/s: doktor cinta taugeh nk tips ngurat lelaki suka belajar?haha..

Bro Ahmad said...

cantik kamera lomo tu.. lamanya suterakasih bercuti dari blog yekk hmm

ILA HonEyBuNNy said...

syaza....

rindu syaza tau..hehe...

nanti cita tau..kami semua tunggu...;)

aReLaN said...

xprnh smpi sarawak.hmmm...

Yumida said...

welcome back SK...dh terjah blog member ktk ya...kazen nikah ka

cik pika said...

ble nk jumpe bloger nogori plak? hehe

zella y said...

cantik kan gambar kamera lomo...rs nak beli la jugak...heheheheheh

~AmyLiana86~ said...

yann bila nak mai tganu..mai la ganu..hhehehe

Bui Junaidi said...

dengan kak bui tak nak jumpa ker..hehe

Bui Junaidi said...

tetiba kakar semenanjung indah ngan ktk..hahahah..babo dh kmk tok

Farihah Ahmad said...

enjoy the great moment dear. nnti balik, share lah cerita great moment tu ek ;)

Niena Pengembara Ilahi said...

comelnye kamera tu :D

Hanie_Dew said...

otw balik KK ye. take care.

budak penjara said...

lama x melawat ko..hidup lg ke ko skang ni??hehe

Paris Lipton said...

alo indunye ite kat SK. hikkk xpe yg pntg bergumbiralah ye. blog ni bila2 masa boleh...:)

Yatie Awang said...

wahhh...bestnya..

shida said...

kamera unik!!!!

L@dyKichiMachiko said...

aiee....bestnya dpt jumpa dgn eva.. hehe dh bc dh entri ttg holiday ktk ke Kuch di blog eva..

Welcome back blogging sweetieee!

merahitujambu said...

lama x jenggah sini..rindu cik syaza..awk g kuching ke??x ajk pon

anamizu said...

wahhhh! lame syaza hilang...welkem back! hehe..aaaaa LOMO tu canteknye!



*cik ana ade tag syaza join GA :

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html


luv,
cik ana

Ezad Skytech said...

lama betul menghilang ye...hee..
welcome back..(^^,)

hani apandi said...

bestnya dah jumpa kak amni, kak eva & amir.kmk bila gik nak temu tak orang semua oh? huhu

eva said...

huhuhu.. bc gik entri tok.. rindu habis!!!