Saturday, November 12, 2011

MY BABY ANGRY BIRD

Salam my readers :)
Demam Angry Bird? Ohh tidak hehe. Comel tak baby angry bird dalam gambar tu? Comel kan? comel? kan? kan? Rindu dengan baby angry bird tu, namanya Najihah. Sepanjang blog ni sunyi, saya luangkan masa pulang bercuti di Kuching. Lepak rumah Amy sambil-sambil bermain dengan baby-baby di taska hehe. Seronok sangat!! Sekarang, rindu dekat budak-budak tu semua huhu.

Masa cuti Raya Haji lepas, Najihah masuk hospital Normah sebab demam & asma. So, kami lawatlah Najihah. Bagi dia belon Angry Bird. Kesian tengok Najihah. Dahlah kecik. Comelkan Najihah pakai baju Angry Bird? Miss you baby ! :')

Errr, rasa kekok pulak bila lama tak blogging. Rasa tak reti nak susun ayat hehe. Aduii malasnya nak packing barang. Nasib baiklah tempat kursus tu dekat saja, tak mencabar langsung hihi. Insya'Allah, malam ni saya luangkan masa sekejap jenguk awak k? Kalau ada yang tak sempat nak singgah tu, janganlah merajuk tau. Saya tak lupa awak :)

Anda sedang membaca artikel MY BABY ANGRY BIRD dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/11/my-baby-angry-bird.html
Semoga artikel MY BABY ANGRY BIRD ini dapat memberi manfaat untuk semua.

47 COMMENTS:

faridah nazurah said...

hehehe comelnya baby nih!!!geram je tengok

aimie amalina said...

hehehee
ye awakk
tunggu awak
hehehehe
lame x karang ayat jadi lain jugak mmbce nye kak
hehehe

AmirFX said...

With love... Rindu juga sama kamu.. Ecehhhh.. Ktk kiut juak bah secara live...

L@dyKichiMachiko said...

baby angry bird awk ya mmg shomellll.

fieda said...

ala tomey2..

Bro Ahmad said...

comelnya angry bird ni huhuu rasa nak picit2 je pipi dia

cik dila said...

comeelll.putih betul..;))

faridah nazurah said...

hehe hebatlah sis ni.. marathon komen2 kat blog sy. sampaikan entry sy masa zaman jahiliyah pun sis komen.. huhuhu malu~

Ezad Skytech said...

alaa...comelnya angry bird ni...geram pulak rasanya..heee~

BlueiceButterfly said...

~comel...teruja tengok..hehe :)

Farihah Ahmad said...

i also got one!!!!!

aReLaN said...

kawaii gler bdk tu.geram je tgk.hahah

JIJI YU said...

nth bile la plak aku dpt pakai baju camtu

Bro Ahmad said...

try buat ni suterakasih untuk SEO test

show.

http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets

aimaniman said...

salam kenal dan salam folo... akak ingat anak.. rupa2nya budak2 kat taska... budak2 kecik memang tomei...akak ada bj 'lembu'.. nanti nak cari angry bird aar buat dahi...

ILA HonEyBuNNy said...

wahhhh....sepasang baju dia..

budak2 la ne mmg gila angry bird kan...heheh

Paris Lipton said...

beby ngn angry birds, dua2 comei. hikkk. kabare sehat je, mgkin agak bz dah pasni kut...kite plak yg ilang nanti ;p

Niena Pengembara Ilahi said...

ni la angrybrd pdling cumel

Ini Kisah Tia said...

hehee .. takpa kak .. take ur time :)

emy hamizah said...

kiut sangat! jage2 baby angry bird nant terlambung skali maen dlm game.hehe

Yumida said...

wah....SK coming back..lamak x dgr kaba....comel hood angrybird ya...

budak penjara said...

ok najihah jauh cantik dari ko..haha

r-5 said...

tak payah pkai baju angry bird dah tahu dah tahu red angry bird. sejibik. cumel betol. haha

Abg Stalker said...

alahai..comelnya najihah.mata dia sgt meluluhkn hati. :)

Acik said...

memang comey! geram! cian dia demam ye!

ABU said...

comelnya angry bird hahaha..
kekok ka..ya lo ko kan..:D

Bui Junaidi said...

kinek tok semua miak kenak demam angry bird..anak2 kmk x boleh nangga baju AB,mesti mintak beli..huhu

Eera Shera said...

cumelnye la budak kecik tu..

skrg ni gi mana2 ade je barang2 angry bird...adik sy yg kecik pun suka..

eVa said...

mek merajuk mun ktk x jenguk hahahah!!bulak mek jak.. rindu bhhh!!! uwaaa.... xperlu jenguk.. twitter kan aderrrr~~ ehehhehe...

EyqaLuvender said...

tomey tomey tomey!

EyqaLuvender said...

tomey tomey tomey!

Nur Raihana Abd Rahim said...

anak saya pun minat angry bird jugak :)

Eera Shera said...

nak jemput ni, kalo sudi jom la join segmen:

http://eerashera.blogspot.com/2011/11/segmen-eera-impian-dan-harapanku.html

Hanie_Dew said...

tu dia.kembali sudah si yann..

baby tu sgt comel sampai aku rasa nak gigit gigit jak pipi tu. huhu..

napa dulu dulu xde baju angry bird. xdpt aku merasa pakai masa kecik kecik.

Rtp Farra Arisha said...

angry birds shirt is just so suited on her..heheheh. MMUUUUUAAAAHHH!

J.Syazwana said...

comel !
macam nak cubit je pipi dia.

*rindu anak buah saya :(

Aisyah Aina said...

haha..comelnya..geram :D

merahitujambu said...

comelnyaaa...nk kiss

hani apandi said...

alolo cute na angry bird ya lok kak yan! miak nektok nang ampe semua gila angry bird ehh.makin adik kwn mek ya.atas sampei dibah kat badan ya angry bird mun nya shopping hahaha.

alif haris said...

alolo comelnye baby angry bird tu hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

Oh My..sutera...soo..cumel...alalala..geramnya

sergeant keroro said...

haha, comel jek XD

Far8 budak baik said...

alaaaaaa..nape pilih yg merahhhhh
tak comel sangat..
pilih lahhh yg jahat tuu..yg hijau tu..
hahahahaha =p
comel lahhhh

Aku Budak Geografi said...

angry bird comel ni....

era kecik said...

ololo, comelnya >___<

cha zainol said...

alaaa comel nya angry bird nih :) nak cubit rasa.

✿ cik pieQa ✿ said...

alahai tomey nye. kiut habis. dah maacm korean kids lak.