Saturday, November 12, 2011

FOBIA CINTA

Salam my readers :)
Okey enjoy lagu FOBIA CINTA by Nashrin ni BEST. Suka lirik lagu ni. Oyeahhhh fobia cinta haha. Okey, kesuntukan masa. Rindu gilaaaa nak merepek panjang2 dalam blog :( Nak packing barang. Sorry bangat sayang semua. Nampaknya akan kurang aktif blogging buat masa ni huhu. Jangan lupa saya tau ;')


sumber: http://youtu.be/fuEXDB4qtg8

Anda sedang membaca artikel FOBIA CINTA dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/11/fobia-cinta.html
Semoga artikel FOBIA CINTA ini dapat memberi manfaat untuk semua.

11 COMMENTS:

Bro Ahmad said...

hai suterakasih bro ni..p

Farihah Ahmad said...

sunyinyaaa la bila awak away dari blogging :(

aimie amalina said...

x lupe akak!
akak jgn lupe sy juga
wuwuwuw...

ILA HonEyBuNNy said...

layannnnnn...;-)

AmirFX said...

Sik pernah dengar lagu tok.. Ingin nak nak belajar men gitar...

sergeant keroro said...

hiho~

ingatkan tuan blog fobia cinta :p

faridah nazurah said...

hehehe jgn fobia berblog sudah la.. hehe :P

eVa said...

xmek lupak ktk syg.. hehehe.. jgn lejuk nak bcinta deng.. mayb time tok bukan masa ktk.. kerjaya ktk dolok deng.. gumpol aset dikpun.. lak dudi ari x ancor org mdh.. ;)

Hanie_Dew said...

hari hari tunggu ko kat blog. hehehe

J.Syazwana said...

alamak kenapa tak perasan awak update blog :(

btw lagu tuh best.

tapi tak pernah lagi fobia bercinta :P

hani apandi said...

best lagu tok.kmk suka semua lagu nashrin ! best oh.

aku mangsa fobia cinta! ecece :P