Sunday, October 16, 2011

ONLY SMART PEOPLE CAN READ THIS

Salam my readers :)
Seperti biasa hujung minggu, kita santai-santai saja blogging sambil blogwalking. Jom uji kepantasan dan kecerdasan otak awak baca artikel dalam gambar di bawah. Kalau rajin, cuba taip di ruang komen hehe. Senang saja tu, adik Mia Sara pun boleh mengeja perkataan-perkataan susunan tak betul tu (^___^).

sumber gambar: Facebook

Only smart people can read this? Elehhh..semua pun boleh, awak boleh, Malaysia boleh maa !! :p

Anda sedang membaca artikel ONLY SMART PEOPLE CAN READ THIS dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/only-smart-people-can-read-this.html
Semoga artikel ONLY SMART PEOPLE CAN READ THIS ini dapat memberi manfaat untuk semua.

20 COMMENTS:

~AmyLiana86~ said...

ye malaysia boleh..hehehehe

Adylia Qarissa said...

hihiii...a'aaa..mia sara pon boleh baca tapi kena slow2 la.... :)

tertiba mata jadi biru macam berada di UK lak...hehee..ulu klang :P

Brilliant Marjan said...

Cool...asah minda sebenarnya..

Elih Japahar said...

Boleh je baca...hehe, tak larat nak taip balik pulak lol :P

Nurnajwa KZ said...

Kte boleh baca sepantas kilat, ececehhhh. Haha, tak ksah la jnji boleh baca nye pun ;D

merahitujambu said...

berbelit lidah..=p..napa taip cmtu

AmirFX said...

Senang jak ya.. Kmk tulis yang first sentence jak aaa...


Couldn't believe that I could actually understand what I was reading.

Kacang kotet jak tok.. haha..

محمود احمدی‌نژاد said...

sangat mudah untuk dibaca. hehe

aReLaN said...

hahaha...rsenya sme manusia leh kot bce ni.

JIJI YU said...

hahaha..ada yg wat ngn number..

Ezad Skytech said...

walaupun kedudukan huruf terbalik..boleh je baca ni..hee~

Luna Nisa said...

i can read this..hehehee

beruangkutub (: said...

coolie man. new knowledge 4 me. thank.

Bro ahmad said...

taip erorr mesti touch sreren ni...<---tuepping ertroot jygak

Uchi kay-f @hmad said...

cnnaot raed ti! bhahaha LOL

ILA HonEyBuNNy said...

ya ila bolehhh...

ada belajar sem2 lepas...sal physoling....hehe..

eVa said...

mek terlebih smart.. laju gilak mek bc.. ahhahhaha.. perasan abis.. guro jak

anamizu said...

konfem boleh.
kacang je nih..hehe






luv,
cik ana

ciK LyndaWawa said...

yeay..boleh baca.....=]

My Name is Mar said...

Alamak!
Sy pos benda yang sama sehari selepas Miss Syaza post pasal ni..
Tak pasan Miss Syaza dah post terlebih dahulu..
Sorry.. Bukan niat nak meniru..