Sunday, October 16, 2011

Memo Yuna

Salam my readers :)
Agak suram suasana blog hujung minggu ni kan. Awak keluar jalan-jalan cuci mata ekk? Saya blogwalking berkenalan dengan rakan blogger yang baru, iMBobo dah senaraikan di SINI. Ohh ya, saya nak kongsi videoklip pilihan, lagu Yuna tajuk Memo. Suka sangat tengok video klip Memo by Yuna. Seriously, comel. Yuna and the geng buat memo banyak-banyak atas kertas kecil berwarna warni. Lepas tu, diorang masukkan dalam belon-belon yang berwarna-warni. Kumpul belon tu banyak-banyak dan diikat. Lepas tu, diorang ramai-ramai lepaskan ke langit. Sweet sangat bila belon-belon tu pecah, memo-memo tu berterbangan membawa mesej tersendiri dan jatuh kat orang ramai. Memo-memo tu ada mesej-mesej positif. Yang sangat comel dan sweet, bahagian akhir video klip tu, orang yang last sekali dapat memo tu adalah...pakwe Yuna hihi.
sumber: http://youtu.be/HlpMyQNbpPI

Saya nak belajar english ni, jom baca sama-sama sambil menyanyi, cewahhhhh merdu tak?
I dont mind if you wanna stay
With that smile upon your face
Hang around for a little while
Please dont drive away even for a mile

Different continents
Its not a thing
Coz i know we’ll be okay
Endless borders,countless days
Our love will pave the way

I’ll be your wall
For you to lean on
When you fall just try to hold on
I’ll be back in your arms
Toegther we’ll always be
For what may come
For what may come

I dont mind if you are far away
I’ll be waiting for you anway
Under the sky of sunshine o rain
I know ‘m gonna be in your arms again

Different continents
Its not a thing
Coz i know we’ll be okay
Endless borders,countless days
Our love will pave the way

I’ll be your wall
For you to lean on
When you fall just try to hold on
I’ll be back in your arms
Together we’ll always be
For what may come

Together we’ll always be
For what may come
Together we’ll always be
For what may come
For what may come

hak milik sepenuhnya Yuna – Memo Lyrics

Anda sedang membaca artikel Memo Yuna dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/memo-yuna.html
Semoga artikel Memo Yuna ini dapat memberi manfaat untuk semua.

22 COMMENTS:

beruangkutub (: said...

yea3. it's so comel. sy pon suke tgk video ni even x mnat yuna pon.

AmirFX said...

Kacak lagu barunya.. Last abis ya nang gereknya ka? Cewahhhh...

Bro ahmad said...

Taugeh serius comel lalalalaa nyanyikan untuk bro ahmad ehh whahahaa dah jawap pertanyaan kt post entri terbaru.

Bro ahmad said...

psst : kat template la suterakasih hehee mana dapat tutor tu? mesti kt blog indonesia, blogger kita jarang pakai permalink ni. memang tak keluar kat preview sebab dia kat bahagian dalam untuk tajuk post entri..cuba cek blog bro kt HOME mana ada keluar permalink...preview tu home la suterakasih kalau preview tu tak ada masalah..mungkin ada kot?

~AmyLiana86~ said...

amy xminat yuna tp nk try tgk la video ni..cm sweet je bunyi yer...hehehe

Uchi kay-f @hmad said...

pergh yan skrg semakin ........????

Bro ahmad said...

hari Bro ahmad nak kuatkan blog suterakasih je.. tak lengkap kalau tak ada menu navigasi breadcrumb hahaa best sebab sangat kuat..hmmm

Kancil 8349 said...

memang comel si Yuna...dengan gitar dia lagi menampakkan dia comel...hehehe

محمود احمدی‌نژاد said...

sweet

cik arija said...

xdpt tgk video clip tu cz tenet lembap sgt la T_T

Niena Pengembara Ilahi said...

sweet :D

NA said...

Yuna memang kreatif dan kehadapan dalam muzik.

-wina1979-

Saiazuan said...

yuna yg cool~

eVa said...

yobihhh best eyhhhhhh! sweet da jakk..

aReLaN said...

video klip dia simple je but nice

Rtp Farra Arisha said...

yuna gorgeous dalam video klip ini. she's awesome. suaranya mantab ;)

anamizu said...

tak bpe minat yuna..
tp lagu2 dia sedap gak layan =P












luv,
cik ana

muhamad hanif said...

lagu kau mana ? lagu kau mana ?



HAHAHAHHHAH

[sutera kasih] said...

@muhamad hanif:
dalam tandas..dalam tandas HAAHAHHA

NasZ said...

dah tengok. siap download lagi. hehe.

MOHD NASER.com

Jue said...

kuit jak kan cdak duak ya couple
vid tok pun best juak sbb light jak
sik heavy gilak

Wanz Mejuez said...

yuna n pakwr dia ni memang padan... sama sama comel...ahahah


yuna memang kreatif gila.. bab video n phoyographer dia memang tip top... hobi dia katakan... =)