Sunday, October 16, 2011

BUDAK SECOMEL BARBIE DOLL

Salam my readers :)
Selamat berhujung minggu awak. Rehatkan minda dan bersantai-santai. Saya nak kongsikan gambar budak paling comel hehe. Suka tengok budak-budak comel. Rasa tenang hati tengok muka comel dorang tu. Awak comel tak?

sumber gambar: Fanpage FB Mia Sara Nasuha
Mia Sara Nasuha. Selebriti kanak-kanak paling comel di Malaysia. Dahlah comel, cerdik pula tu. Minggu lepas tengok adik Mia comel kena interview dalam Melodi, rupanya adik Mia tak suka kena interview, dia macam takut tau. Kesian adik Mia. Saya perasan, adik Mia dah mula membesar dan tinggi hehe.

sumber gambar: Facebook
Budak comel macam Barbie Doll. Comel kan budak ni? Seriously, budak ni comel macam patung Barbie !! Geram tengok mata biru dan mulut dia mungil. Yawwww cute sangat. Rambut tu ikal-ikal memang macam Barbie Doll. Anak siapalah ni? Can you tell me, whats your name baby??? hehe.

Anda sedang membaca artikel BUDAK SECOMEL BARBIE DOLL dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/budak-secomel-barbie-doll.html
Semoga artikel BUDAK SECOMEL BARBIE DOLL ini dapat memberi manfaat untuk semua.

20 COMMENTS:

Ezad Skytech said...

alala..comelnya Mia Sara..senyum kat sape tu...? heee~

Reena said...

Kalau dia boleh jawab through gambo tu, kompom pengsan. Hehe

si ngokngek said...

saya comel..awww..awww(BAJET)..hahaha\
comelnya..woish lama kowt tak tgk barbie..

iMBobo said...

eh budak ni mcm pakai makeup lah hehe

محمود احمدی‌نژاد said...

suka tengok mia sara.
mesti nanti besar jadi kacak macam saya kan

fieda said...

gambar no 2 tu sebijik mcm patung...adik mia mmg paling comeyy laa..

Opieneon said...

budak kat bawah tu sebijik macam anak patung

Puan Kutu said...

berangan juga nak baby gurl comel sgt macam nie.hehe...

ciK LyndaWawa said...

mia nang comel..syaza comel juak..huhuhu

lilo80 said...

cumel la Mia.. =)

Shuhaida Subri said...

Mia sara memang comel & cerdik.
Ramai mak bapak pakat idam nak dapat anak yang pandai cakap cam dia tu..
hehehe..

~AmyLiana86~ said...

mmg comel budak kecik tu..giler sebijik cam barbie..mia sara mmg lawa kan..dah r cerdik..bestnyer kalau de anak cmtu...heheheh

Elih Japahar said...

Mia sara memang slalunya tersipu-sipu malu bila kena interview..tak suka kot..

Erkk..budak sorang lagi ni serupa barbie doll tul lah..anak sape awk jumpa ni?

merahitujambu said...

comelnyaaaa.....geram pulak

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ingatkan barbie, rupanya baby betul eh?
lahh, comelnyaa!mcm barbie lah..

salwaismail said...

ha'a. comel!

jom tukar banner nak?

Bro ahmad said...

taugeh lagi cute dan comel<--- sila abai ayat bodek tersebut hahahaa

Uchi kay-f @hmad said...

bah sya rase nnti kamu akan dpt ank comel sbb sllu imejin ank comel sak! <----ini teori..

Hanie_Dew said...

bestnya kalau anak aku comel cenggini. habis aku hias dia hari hari

monsufy said...

wadu lau aku ada anak cam mia n bdak barbie girl ni..aduhh habis perhiasan kat mall 2 aku bli tau....