Friday, October 14, 2011

Awak VOTE umie, awak OHHSEMMMM !!!!


Salam my readers :)
Entri pendek saja ni, saya nak mengajak awak semua kelihatan ohhhsemmmmmmmm dengan VOTE komik Umie Artoqimie , boleh? Siapa tak kenal umie yang terkenal dengan tagline "say what? say what? say..OHSEMMM". Rupanya dalam diam, dah lama saya kenal si umie ni since dia bergabung dengan Aiz Batu Campur. Cuma baru tersedar haha. Okey, jom ramai-ramai support umie!!

2. Klik LIKE page dan tekan tab GALLERY
3. Klik butang LIKE THIS.

Good Luck Umie Artoqimie..Komik Takaful Benefits: mengandung everyday pun boleh memang ohhhsemmm!! :)

Anda sedang membaca artikel Awak VOTE umie, awak OHHSEMMMM !!!! dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/awak-vote-umie-awak-ohhsemmmm.html
Semoga artikel Awak VOTE umie, awak OHHSEMMMM !!!! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

18 COMMENTS:

SoLy SoLicious said...

ok..like like like. :)

Bro ahmad said...

kelakar la kartun tu hahaa ohsemmmmm

miratun madihah said...

wa dah like pun. kikiki

NURUL AINI NORAZMAN said...

jom like!!=)

AmirFX said...

Kiyut jak komik sidak duak ya...

Rtp Farra Arisha said...

i wanna vote, but i don't find the tab gallery. where is it been actually??

indeed, sis umie is so OHSEMMMMM! :)

Hanie_Dew said...

saya ohhhsemmm!! sebab saya dah vote! .anda bila lagi?? *iklan*

[sutera kasih] said...

@Hanie_Dew:
aku ohhsemmm jgk haha

[sutera kasih] said...

@Rtp Farra Arisha:
ramai x jmpa tab tu kan.camni, arisha klik link tu, then tunggu loading jap, ada tu bhgian atas yg selari dgn tab home, submit..ada tu gallery..klik la komik umie :)

[sutera kasih] said...

@AmirFX:
ada2 jak idea ohhsemmm umie ya ohh hehe

[sutera kasih] said...

@NURUL AINI NORAZMAN:
jon like sama2 :)

[sutera kasih] said...

@miratun madihah:
bagus2 hehe

[sutera kasih] said...

@Bro ahmad:
ohhhhsemmmm kan bro hehe

[sutera kasih] said...

@SoLy SoLicious:
hehe..like !

faridah nazurah said...

jap lagi nak pergi vote banyak2..haha pernah tak tengok vlog umie.. kelakar tau..

syAzAnA said...

nak like ni!

محمود احمدی‌نژاد said...

lukis kartun kacak untuk saya satu

Jue said...

Sy x ohsemm sbb lom vote gik hahahaha sbb application ya required mok access email d fb hahaha