Friday, October 08, 2010

[ Tutorial PHOTOSCAPE vol.6-Bagaimana nak edit bingkai gambar letak line+round+margin frame? ]

[Sambungan tutorial edit gambar guna perisian Photoscape]
Bagaimana nak edit gambar bagi tantek2 kat sekeliling gambar?
|
|
|
V

Klik Home-->Frame line


Klik Home-->Margin


Klik Home-->Round

Simple kan?
Korang godel2 jek try test semua butang tu ya
Jangan takut2 bukan kena tangkap pun hehe :p
Double-click gambar2 utk lebih jelas & faham.
Selamat Mencuba okeyhhh???

See you in the next tutorial (^___^)v


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Anda sedang membaca artikel [ Tutorial PHOTOSCAPE vol.6-Bagaimana nak edit bingkai gambar letak line+round+margin frame? ] dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2010/10/tutorial-photoscape-vol6-bagaimana-nak.html
Semoga artikel [ Tutorial PHOTOSCAPE vol.6-Bagaimana nak edit bingkai gambar letak line+round+margin frame? ] ini dapat memberi manfaat untuk semua.