Wednesday, January 27, 2010

::: 3 COLUMN (TO ZIERA) :::

*miss her so much..wish can hug u again my girl*

selamat pagi cinta =)
ok awal aku bgn today hehe
bgn2 trus ngadap my lappy..
then cek my bloggy ~
pastu ternampak kt chatbox ada two request..
aku tunaikan 1st req dulu :)
cara nk tamnbah templete 3 kolum
entry ni khas utk
ZIERA cz dia yg tya
jgnla malu2 tanya =)
cz aku dl pon tmbh templete ni
tanya org gak my cuzzie hehe

*cett kantoii xpndai haha*
so aku pon xdpt nk explain sgt cz tkt salah explain
tp aku still blh tlg apa yg patot
kita sama2 newbie dlm blogging
so sama2 bljr :)
kalo mo tau byk mcm2 silalah join
GENGBLOGGER *cehh promosi jap hihi*
ok straight to the point,
utk info lebih lanjut pasal 3 template ni
sila lah jalan2 kt blog kt bwh ni :)
sorry..tu jak yg mmpu aku tlg..hehe
after blogwalking kt blog kwn2..
ni la yg dptku jumpa
l
l
l
l
l
V


http://www.thecutestblogontheblock.com/blog-secrets/145-how-to-get-a-3-column-template.html

http://godekblog.blogspot.com/2009/02/tambah-3-kolum-pada-footer.html

http://panduanpemblog.blogspot.com/2009/10/jadikan-template-minima-dark-blogger.html

http://tycoblogger.blogspot.com/2009/12/tutorial-membuat-template-3-kolum.html

http://ciklinn.blogspot.com/2009/04/cara-nak-buat-3-colum.html

http://maribinablog.blogspot.com/2009/06/kali-ini-saya-akan-menyenaraikan.html

http://mohdzaki8.blogspot.com/2007/03/macam-mana-nak-buat-3-kolum-macam-mana.html


selamat mencuba dear (^_^)

*pssttt sapa2 tau lg tuu..sila komen kt blog ok
sharing is caring..right??hehe*



OnLy SutEra,
Photobucket


Bookmark and Share

Anda sedang membaca artikel ::: 3 COLUMN (TO ZIERA) ::: dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2010/01/3-column-to-ziera.html
Semoga artikel ::: 3 COLUMN (TO ZIERA) ::: ini dapat memberi manfaat untuk semua.

6 COMMENTS:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku wat sendri je~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

baek nye tulun menulun...
hehehehe...

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

@ ayu : wat sndrik ??cmne tu yu??huhu

@meniti senja : yela..dl aku pon blaja dr org gak hehe

perempuan ITU said...

Aku lak tak minat sgt 3 columm.keke.Sebaba tak tawu nak letak ape bynk2 tu. =)

Berhati-hati bila membaca kerana...

Nazirah said...

tq2..emm jap ag nk try laa..t pa2 mo tnya lg..hak3

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

@ PI : alaa ko ni..ko letak jekk muka aku ke haha

@ ziera : bah2..try la dl hehe